DANIJEL I DECA ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT, MIRJANI SE LEKARI BORE ZA ŽIVOT: Poznat identitet stradalih u stravičnoj nesreći kod Ušća (FOTO)

Novosti online

21. 09. 2024. u 20:38

NA magistralnom putu Kraljevo – Raška došlo je do teške saobraćajne nesreće kada su se sudarili putnički automobil i vozilo Vojske Srbije.

ДАНИЈЕЛ И ДЕЦА ЗАЈЕДНО ОТИШЛИ У СМРТ, МИРЈАНИ СЕ ЛЕКАРИ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Познат идентитет страдалих у стравичној несрећи код Ушћа (ФОТО)

Foto: Sandžak danas

U ovoj tragičnoj nesreći život je izgubila petočlana porodica, među kojima su Danijel Lazović iz Novog Pazara, njegova deca, i njihova komšinica.

Supruga Danijela Lazovića, Mirjana Lazović Bugarić, jedina je preživela i trenutno joj se bore za život, saznaje Sandžak Danas.

Nesreća se dogodila danas oko 13 sati na Ibarskoj magistrali kod Ušća.

Saobraćaj na ovoj dionici, na putu Raška-Kraljevo, bio je blokiran nekoliko sati, što je izazvalo formiranje kolone duge čak 13 kilometara.

Prema nezvaničnim saznanjima, Danijel Lazović, koji je vozio automobil marke Ford, bio je zaposlen u kasarni u Raški, ali je rođen i odrastao u Novom Pazaru.

Foto: Sandžak danas

On i njegova supruga, Mirjana Lazović Bugarić, takođe rođena u Novom Pazaru, preselili su se u Rašku pre nekoliko godina kada je Danijel dobio posao u Vojsci Srbije.

Oglasila se Vojska Srbije

Sudar vojnog borbenog vozila i putničkog automobila dogodio se nešto posle 13 sati.

– Tokom realizacije redovnih zadataka, došlo je do sudara borbenog vozila VS „PASARS“ sa civilnim vozilom. Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije, navodi se u saopštenju Vojske Srbije.

Ova tragedija potresla je celi Novi Pazar, gde su Danijel i njegova porodica živeli pre nego što su se preselili u Rašku. Posebno je bolna činjenica da su među stradalima troje dece.

Foto: Sandžak danas

Više informacija o ovom slučaju očekuje se u narednim satima, jer još uvijek nema zvaničnog saopštenja MUP-a.

BONUS VIDEO: Snimak jezive nesreće na Begaljičkom brdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu