POVREĐENO PET OSOBA, MEĐU NJIMA I TROJE DECE: Stravična saobraćajna nesreća kod Novog Pazara

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

20. 09. 2024. u 18:55

NA magistralnom putu Novi Pazar–Sjenica, u mestu Vučiniće, danas u 17:30 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno pet osoba, među kojima troje dece.

ПОВРЕЂЕНО ПЕТ ОСОБА, МЕЂУ ЊИМА И ТРОЈЕ ДЕЦЕ: Стравична саобраћајна несрећа код Новог Пазара

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

U nesreći su učestvovala tri vozila – crveni golf IV, u kojem se nalazila cela porodica (otac, majka i troje dece), automobil marke škoda, dok je nesreću prouzrokovao kamion kompanije AD Put koji je prešao na suprotnu stranu puta i direktno se sudario s ovim vozilima.

Sve žrtve nesreće bili su članovi jedne porodice koji su se u trenutku nesreće nalazili u golfu. Povređeni su odmah prevezeni u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde im je ukazana prva pomoć. Lakše povrede koje su zadobili izazvale su olakšanje među zdravstvenim radnicima, s obzirom na težinu sudara.

Automobili su pretreli ozbiljna oštećenja, posebno Golf, koji je nakon sudara s kamionom potpuno uništen sa strane vozača. Informacije iz Opšte bolnice Novi Pazar potvrđuju da su svi povređeni prevezeni u bolnicu, gde im je ukazana medicinska pomoć. Srećom, njihove povrede su lakše prirode i njihovo stanje je stabilno.

Zbog nesreće, formirale su se kilometarske kolone, a saobraćaj se odvijao otežano. Na licu mesta intervenisali su pripadnici saobraćajne policije i hitne pomoći, dok su ekipe za vuču vozila angažovane za uklanjanje oštećenih automobila sa kolovoza.

Istraga o uzrocima nesreće je u toku, a saobraćaj će u ovom delu puta biti obustavljen do daljnjeg, dok se ne završi uklanjanje vozila i obezbrđivanje sigurnosti na putu.

(Sandžak danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku