POZNATO U KAKVOM SU STANJU POVREĐENA DECA: Novi detalji nesreće u Beogradu, istraga i dalje u toku

Novosti online

20. 09. 2024. u 18:49

DVOJE dece je povređeno u centru Beograda kada je ih je udario dostavljač hrane na električnom biciklu i to na pešačkom prelazu. Incident se dogodio oko podneva kada su deca iz vrtića, uz pratnju vaspitačica, krenula u Narodni muzej.

ПОЗНАТО У КАКВОМ СУ СТАЊУ ПОВРЕЂЕНА ДЕЦА: Нови детаљи несреће у Београду, истрага и даље у току

Foto Tanjug

Saobraćajna nezgoda se dogodila na uglu ulica Vase Čarapića i Dositejeve kada je 25 mališana jednog privatnog vrtića, uzrasta šest godina, krenulo u organizovanu posvetu u Narodnom muzeju.

Vozač autobusa je zaustavio vozilo kada ih je ugledao, ali je dostavljač na električnom biciklu preticao i proleteo kroz decu.

Dve devojčice su pale i prevezane su u Uiverzitetsku dečju u bolnicu u Tiršovoj i nakon pregleda konstatovano je da jedna od njih ima povredu ruke i noge, a druga je prilikom pada zadobila povredu lica.

U toku je istraga.

Prema podacima Saobraćajne policije, u Beogradu prošle godine dogodilo nešto više od 14.000 saobrećenih nezgoda, a u pet situacija nezgode je izazvao upravo biciklista, piše RTS.

BONUS VIDEO: SNIMCI SA LICA MESTA: Ovo je kuća u kojoj je majka ubila ćerku u Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!