ČETIRI VOZAČA POTPUNO PIJANI: Policija u Južnobačkom okrugu za vikend zadržala 11 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Lj.P.

22. 07. 2024. u 15:30

MINULOG vikenda, odnosno od 19. do 21. jula, policijska uprava u Novom Sadu je na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 985 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

ЧЕТИРИ ВОЗАЧА ПОТПУНО  ПИЈАНИ: Полиција у Јужнобачком округу за викенд  задржала 11 возача због вожње под дејством алкохола

Foto: S.M.Jovanović

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 126 vozača i 21 vozilo, a zadržana su 22 vozača, njih 11 jer su vozili pod dejstvom alkohola, šest zbog ponavljanja ili nastavljanja vršenja prekršaja,, a jedan zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo. 

Četiri vozača se terete za nasilničku vožnju jer su, u Sremskim karlovcima i Petrovaradinu vozili automobile, a u Titelu bicikl, u stanju potpune alkoholisanosti, sa više od dva promila alkohola u organizmu. zadržani vozači biće privedeni sudiji za prekršaje.

U periodu od 19. do 21. jula, na području Južnobačkog okruga, dogodila se 21 saobraćajna nesreća , u kojoj je 11 osoba lakše povređeno.

U istom periodu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 12 saobraćajnih nsreća a, u kojima je šest osoba  zadobilo lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANKETA NOVOSTI Da li Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić zaslužuju novi Piksijev poziv?