U PODRUMU ZGRADE U REKOVCU KOD KRAGUJEVCA PRONAĐENO TELO M.LJ.(19): Policija istražuje smrt tinejdžera

E. H.

22. 07. 2024. u 14:21

Telo mladića M.Lj. pronađeno je juče ujutru u podrumu zgrade u Rekovcu, a policija istražuje da li je reč o nesreći ili samoubistvu.

У ПОДРУМУ ЗГРАДЕ У РЕКОВЦУ КОД КРАГУЈЕВЦА ПРОНАЂЕНО ТЕЛО М.Љ.(19): Полиција истражује смрт тинејџера

Foto: R. Šegrt

Lekari Hitne pomoći, kao i uviđajna policijska ekipa, koji su došli na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt mladića. U prvom trenutku se nije znalo na koji je način preminuo, ali su inspektori, na osnovu tragova u zgradi, sklopili kockice tragedije.

- Utvrđeno je da se on, pod zasad još nerazjašnjenim okolnostima, potpuno nag popeo na četvrti sprat ove višespratnice - navodi izvor blizak istrazi. - Nije jasno da li se okliznuo ili se namerno bacio na svetlarnik i propao do podrumu, gde je i zatečen. Prve informacije govore da je preminuo na licu mesta.

Telo je prebačeno na obdukciju, koja treba da utvrdi kako je došlo do nesreće, ali i da li je tinejdžer bio pod uticajem alkohola ili narkotika. Sumnja se da je bio drogiran, a na to upućuje i razgovor inspektora sa njegovom devojkom, koja ga je poslednji put videla žviog.

- Navodno, on je bio kod devojke u njenoj kući i onda je, prema izjavama svedoka, bez razloga udario pesnicom u lice - objašnjava naš sagovornik. - Izleteo je, potom, iz njene kuće bez odeće. Uputio se ka jednoj višespratnici i ušao unutra. Popeo se i nastradao.

E. H.

antr.Čekaju snimke

POLICIJA je skinula snimke sa nekoliko kamera sa video-nadzora kako bi se utvrdile sve činjenice tragičnog događaja. Istražuje se i da li je sukobu sa devojkom prethodila svađa, kao i da li je uzeo, i ako jeste - koji narkotik. U ovom trenutku isključena je mogućnost da je reč o zločinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)