TEŠKA NESREĆA NA PUTU NIŠ-SVRLJIG: Povređeno deset osoba

Novosti onlajn

30. 06. 2024. u 11:45

DESET osoba je teže i lakše povređeno u sudaru „tojote“ i „volkswagena“ koji se jutros u 4.30 sati dogodio na putu Niš-Svrljig.

ТЕШКА НЕСРЕЋА НА ПУТУ НИШ-СВРЉИГ: Повређено десет особа

Z. Grumić

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da su među povređenima i vozači i putnici i da su svi oni vozilima Hitne pomoći prebačeni u UKC Niš radi ukazivanja pomoći.

O udesu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, po čijem nalogu je i obavljen uviđaj. Saobraćaj na putu Niš-Svrljig nije bio obustavljen, već se odvijao usporeno.

U UKC Niš saopštili su da je nakon udesa primljeno ukupno 10 povređenih pacijenata. Nakon prijema svima je urađena kompletna dijagnostika.

„Pacijentu I.I. (40), utvrđene su neurohirurške i ortopedske povrede, hospitalizovan je na Klinici za neurohirurgiju UKC Niš, pacijentu A.M. (39), utvrđene su ortopedske povrede i hirurški je zbrinut. Pacijentima K.S. (27), A. N. (36) i M.N. (19) utvrđene su ortopedseke povrede i zadržani su u opservaciji. Pacijentu I. Đ (23) utvrđene su povrede grudnog koša i abdomena i naložena je dalja opservacija od strane hirurga. Pacijentkinje S. M. (40) i I. J. (39), kao i pacijenti L.M. (24) i D. P. (19) kompletno su dijagnostički pregledane i u toku su dalji pregledi specijalista”, naveli su u UKC Niš.

U toj zdravstvenoj ustanovi su kazali da su svi pacijenti maksimalno brzo, po svim protokolima zbrinuti od strane lekara Urgentnog centra UKC Niš.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERIKA GLEDALA U NEVERICI: Rus izašao pred hiljade Amerikanaca ogrnut ruskom zastavom, evo šta mu se desilo (VIDEO)