KRISTINA PLANIRALA SVADBU, A SADA JE VIŠE NEMA: Srbi sa Malte tuguju nakon pogibije Kristine Živanović

Novosti online

25. 08. 2022. u 21:00

SVI koji su te poznavali su nam rekli da si bila jedna od najpozitivnijih osoba. Naša zajednica je ostala bez jedne dobre osobe. Iskreno saučešće porodici, uz vas smo u molitvama - objavljeno je u jednoj od grupa koje su se na društvenim mrežama opraštali od Kristine Živanović (23), državljanke Srbije koja je u sredu poginula na Malti kada je na nju naleteo autobus.

КРИСТИНА ПЛАНИРАЛА СВАДБУ, А САДА ЈЕ ВИШЕ НЕМА: Срби са Малте тугују након погибије Кристине Живановић

Foto: Društvene mreže

Naši ljudi, koji žive i rade na Malti, okupili su se na mestu na kome je u gradu St. Pol Bej nastradala devojka rodom iz Sokobanje i upalili sveće. Na nju je, kako je preneo maltatoday.com, naleteo vozač gradskog autobusa. Nesrećna devojka podlegla je povredama na licu mesta.

Kako su preneli mediji, Kristina, koja je od 2004. živela na Malti, nakon završene smene na poslu uputila se na obuku za novi posao. Oko 12 sati, žurila je na autobus kako bi se što pre vratila kući, ali ju je taj isti autobus usmrtio.

Strahinja Živanović, otac tragično preminule devojke, izjavio je medijima da je Kristina planirala svadbu za narednu godinu.

- Ne znam ko je kriv, ali znam da mog deteta nema - rekao je Strahinja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNA ISPOVEST: Savo je otkrio da ima maligni melanom, a spasila ga je samo jedna stvar (VIDEO)