"PAO" SA ORUŽJEM I KOKAINOM: Treće OJT podiglo optužnicu protiv Surčinca, preti mu kazna do 10 godina robije

J.D.Lj.

22. 10. 2024. u 17:30

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u beogradu podiglo je danas optužnicu protiv M.J. (38) zbog neovlašćenog posedovanja, držanja i nošenja oružja i eksplozivnih materija, kao i opojnih droga.

ПАО СА ОРУЖЈЕМ И КОКАИНОМ: Треће ОЈТ подигло оптужницу против Сурчинца, прети му казна до 10 година робије

Z. Grumić

M.J. se tereti da je 2.avgusta u Surčinu, u stanu i prostorijama koje koristi, držao 41,28 grama kokaina, kao i municiju za vatreno oružje.

Reč je o, kako kažu iz Tužilaštva, 38 metaka kalibra 45AUTO, koji predstavljaju municiju za vatreno oružje.

Prilikom hapšenja, i drogu i oružje, policija je oduzela od optuženog. 

- Javni tužilac predložio je da se optuženom produži pritvora - navode iz Tužilaštva. - takođe, traži se da ga sud oglasi krivim i kazni po zakonu.

Iz Tužilaštva podsećaju da je za neovlašćeno posedovanje droge zaprećena kazna zatvora od tri do 10 godina, dok je za posedovanje oružja ona od 6 meseci do pet godina robije i novčana kazna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

ON JE ŠAMPION NARODA: Jelena Đoković smatra da je Novakova najveća pobeda to što ga obični ljudi vole