ZAJEDNO PILI PIVO: Saslušan jedan od trojice što su tukli čoveka na Adi

S. J. M.

29. 08. 2024. u 15:00

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Vuk M. (19) zbog sumnje da je zajedno sa još dva maloletnika 20. avgusta 2024. godine između 00:30 i 1:30 časova u napuštenom objektu na desnoj obali Ade Ciganlije zadao više udaraca u predelu glave i tela oštećenom M.S, koji je usled zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru 22. avgusta.

ЗАЈЕДНО ПИЛИ ПИВО: Саслушан један од тројице што су тукли човека на Ади

Foto: ATA Images

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, a tužilaštvo je predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu, sa smrtnim ishodom za koje je zaprećena kazna zatvora od 2 do 12 godina.
Postoje osnovi sumnje da je Vuk M. sa dvojicom maloletnika i oštećenim, koji je boravio na Adi ciganliji kao beskućnik, konzumirao alkohol, veću količinu piva, da bi u jednom trenutku njih trojica ustali i M.S. zadali više udaraca nogama i zatvorenim šakama u predelu glave, usled čega je on pao na pod.Osumnjičeni su nastavili da ga udaraju rukama i nogama u predelu glave i tela, zadavši mu teške telesne povrede. Nakon toga su se udaljili sa lica mesta, ne osvrćući se na povrede M.S, koji je pronađen u jutarnjim satima i hospitalizovan u Urgentnom centru, gde je zbog zadobijenih povreda preminuo 22. avgusta u 23:30 časova.
Protiv maloletnih lica pokrenut je postupak pred Odeljenjem za maloletnike Višeg suda u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje