ŠOK OBRT U SLUČAJU UBISTVA U VRAČEVOM GAJU: Završena obdukcija, Boban nije umro od batina

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

14. 08. 2024. u 11:48 >> 12:23

OBDUKCIJA beživotnog tela Bobana R. (61), koji je 8. avgusta stradao nakon tuče sa bivšim mužem svoje supruge Goranom S. (62) u vojvođanskom selu Vračev Gaj, pokazala je, kako nezvanično saznajemo, da je njegova smrt nastupila kao posledica infarkta, a ne batinanja.

ШОК ОБРТ У СЛУЧАЈУ УБИСТВА У ВРАЧЕВОМ ГАЈУ: Завршена обдукција, Бобан није умро од батина

Foto: j.J.Baljak

Zbog takvih rezultata, advokat Gorana S. kom je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio ubistvo i da je bivšoj supruzi Verici V. pretio smrću, traži da se on pusti na slobodu.

Podsetimo, tragedija u kojoj je smrtno stradao državljanin Severne Makedonije Boban R., dogodila se 8. avgusta, nakon svađe bivših supružnika oko podele zajedničke imovine. Verica je, navodno, stavila oglas da prodaje kuću u Vršcu, koju su stekli zajedničkim radom u Italiji, a on se tome protivio, jer je želeo da taj objekat ostavi njihovoj deci.

Sve je kulminiralo kada se u njihovu raspravu uključio Boban R. Tada je između dvojice muškaraca došlo do fizičkog sukoba. Navodno su se tukli i u kući i u dvorištu. Makedonac je u jednom momentu pao na beton, a Goran je, prema navodima našeg izvora, nastavio da ga udara.

Sve to se odvijalo u kući zajedničke prijateljice, koja živi u Goranovom komšiluku, a kod koje su Verica i Boban tog dana došli u posetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!