“NOVOSTI“ SAZNAJU, PODIGNUT OPTUŽNI PREDLOG PROTIV KIK-BOKSERA: Nenadu Pagonisu ukinut kućni pritvor, zabranjeno mu da prilazi žrtvi

Lj.P.

05. 07. 2024. u 16:32

OSNOVNO javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je optužni predlog protiv Nenada Pagonisa (37), poznatog kik-boksera iz tog grada, osumnjičenog za nasilje u porodici.

“НОВОСТИ“ САЗНАЈУ, ПОДИГНУТ ОПТУЖНИ ПРЕДЛОГ ПРОТИВ КИК-БОКСЕРА: Ненаду Пагонису укинут кућни притвор, забрањено му да прилази жртви

FOTO: Lj.P.

Preispitujući po službenoj dužnosti odluku o meri zabrane napuštanja stana protiv okrivljenog nakon podnošenja optužnog predloga, Krivično vanpretresno veće je na današnjoj sednici donelo rešenje kojim se okrivljenom ukida mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor, i određuje mu se mera zabrane prilaženja, sastajanja i komunikacije sa oštećenom na udaljenosti od 200 metara.

Okrivljeni je, kako je za „Novosti“ navela Svjetlana Radovanović, portparol Osnovnog suda u Novom Sadu, obavezan da se svakog prvog prvog radnog dana u mesecu javlja nadležnoj Policjskoj upravi u Novom Sadu, i ova mera može trajati do 5. oktobra.

- Sud je svoje razloge za ovakvu odluku detaljno obrazložio u rešenju, na koje stranke imaju pravo žalbe u zakonskom roku Višem sudu u Novom Sadu – rekla je Radovanovićeva.

Desetostruki svetski prvak u kik-boksu, podsetimo, uhapšen je 5. juna uveče, jer je kako se sumnja bio nasilan prema bivšoj supruzi, a nemili događaj odigrao se oko 18 časova ipsred zgrade u kojoj ona stanuje. Kada je došao po zajedničko dete da vodi na trening, nekadšnja žena se navodno usprotivila, pa je između njih došlo do prepirke. A kada je ona pošla prema ulazu u zgradu, a on za njom, ona ga je navodno odgurnula, pa je on nasrnuo na nju. Žena se kasnije javila u Urgeni centar, gde joj je, saznajemo, konstatovano naprsnuće devetog rebra. Iste večeri i Pagonis je potražio lekarsku pomoć u Urgentnom centru.

Pagonis je na saslušanju kod tužica, kako saznajemo negirao da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MONSTRUOZNO! Opozicionar priželjkuje ubistvo Danila Vučića i opisuje kako bi ga mučio (VIDEO)