"NOVOSTI" SAZNAJU: Tužilaštvo traži pritvor za Ninu K. zbog saobraćajke na Voždovcu - Producentkinja već kažnjavana 11 puta

J.D.Lj.

28. 06. 2024. u 12:35

U DRUGOM osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu upravo je završeno saslušanje Nine K., producentkinje na jednoj poznatoj televiziji, koja je 26. juna, u Ulici vojvode Stepe, svojim vozilom naletela i teško povredila devojčicu M. Đ. (14) i zbog težine dela, Tužilaštvo je zatražilo pritvor za osumnjičenu.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво тражи притвор за Нину К. због саобраћајке на Вождовцу - Продуценткиња већ кажњавана 11 пута

FOTO: Arhiva novosti

Nini K. se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

- Osumnjičena je da je saobraćajnu nezgodu izazvala sa umišljajem, s obzirom na to da je vozilom upravljala pijana, sa 1,51 promil alkohola u krvi, kao i jer je do nezgode došlo na pešačkom prelazu - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako se dalje navodi, osumnjičena je iznela svoju odbranu, nakon čega je Drugo OJT u Beogradu podnelo predlog nadležnom osnovnom sudu za određivanje pritvora Nini K. kako boravkom na slobodi ne bi uticala na svedoke, oštećenu devojčicu i očevice događaja.

Takođe i zbog toga da ne bi ponovila krivično delo, a s obzirom na to da su prema podacima iz registra prekršajnih sankcija protiv osumnjičene podneta 33 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog izvršenja prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, a po kojim zahtevima je Prekršajni sud u Beogradu doneo 11 osuđujućih presuda, i zbog uznemirenja javnosti.

Tužilaštvo nastavlja rad u predmetu sprovođenjem ostalih dokaznih radnji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NE ZNAM NI GDE DA GA SAHRANIMO Otac vehabije koji je upucao žandarma - Vaspitavali smo ga i trudili se, vrbovali su mi dete i oteli ga