VOZIO BICIKL SA SKORO PET PROMILA ALKOHOLA: Leskovačka saobraćajna policija alkotestirala blizu 800 vozača

I. M.

24. 06. 2024. u 14:52

Policija je u Leskovcu isključila iz saobraćaja biciklistu(51) koji je vozio sa čak 4,93 promila alkohola u organizmu, kao i osobu koja je upravljala biciklom pod dejstvom kokaina, marihuane i amfetamina.

ВОЗИО БИЦИКЛ СА СКОРО ПЕТ ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: Лесковачка саобраћајна полиција алкотестирала близу 800 возача

foto: I.Mitić

Tokom minulog vikenda saobraćajna policija je alkotestirala 792 vozača i, pored dvojice biciklista, zadržala još petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, kao i jednog vozača koji je odbio da se testira.

U Leskovcu su zadržani tridesetdevetogodišnji vozač „zastave“, koji je vozio sa 1,52 promila alkohola, dvadesetsedmogodišnji i dvadesetšestogodišnji vozači „golfa“, koji su upravljali vozilima sa 1,44 odnosno 1,34 promila, kao i pedesetšestogodišnji vozač „audija“ koji je bio za volanom sa 1,97 promila alkohola u organizmu.

Policija je u Medveći isključila iz saobraćaja četrdesetčetvorogodišnjeg vozača vozila marke „volvo“, koji je upravljao sa 1,61 promila alkohola, a u Lebanu tridesetosmogodišnjeg vozača „opela“, jer je odbio da se podvrgne utvrđivanju prisustva alkohola u organizmu odnosno psihoaktivnih supstanci.

Protiv ovih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVET JE ZGROŽEN: Osuđeni pedofil učestvuje na Olimpijskim igrama Pariz 2024, evo i kako su ga pustili