ĆUTAO DA MU JE OTAC MRTAV KAKO BI PRIMAO NJEGOVU PENZIJU: Novi detalji istrage protiv sina koji je zakopao Branislava u podu kuće

J.D.Lj.

29. 05. 2024. u 14:35

POVODOM istrage koja se vodi vezano za saznanja da je Dejan D. (53) nakon smrti zakopao preminulog oca Branislava D.(79), u podu kuće, u kojoj je starac živeo, u ulici Tošin bunar 68, oglasilo se Treće OJT u Beogradu, koje vodi provere vezano za ovaj slučaj, o novim detaljima.

ЋУТАО ДА МУ ЈЕ ОТАЦ МРТАВ КАКО БИ ПРИМАО ЊЕГОВУ ПЕНЗИЈУ: Нови детаљи истраге против сина који је закопао Бранислава у поду куће

Foto: I. Marinković

Tako saznajemo da je Dejan u tužilaštvo svojevoljno došao da se prijavi i prizna šta je uradio još 2016. godine sa ocem, a "zbog griže savesti".

- Priznao je da je to učinio kako bi i dalje podizao očevu penziju, za šta je odranije imao ovlašćenje - kažu iz Tužilaštva.

- Tako je, za ovih osam godina od očeve smrti, kako je sam priznao, podigao oko 40.000 evra.

Njemu, za sada, Treće OJT na teret stavlja krivično delo prevare, za koje zakon propisuje kaznu od dve do deset godina zatvora.

Istovremeno, Više javno tužilaštvo naložilo je druge dokazne radnje, među kojima i obdukciju i toksikologiju pronađenih kostiju i lobanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAJ NIMALO NAIVAN PROBLEM IMAJU I ŽENE I MUŠKARCI