TUKAO MI JE ĆERKU, NASRNUO NA MENE I POVREDIO BEBU: Saslušana tašta nasilnika iz Boljevaca

J.D.Lj.

21. 04. 2023. u 12:51

U nastavku istrage vezano za slučaj stravičnog porodičnog nasilja u Boljevcima, za koje se tereti S. S. (33) koji je pretukao bivšu suprugu J. G. (32), njenu majku J. G. (54) izudarao stolicom, a staklom od tanjira posekao svoju bebu staru godinu dana, saslušan je prvi svedok - upravo tašta, u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu koje vodi ovaj slučaj.

ТУКАО МИ ЈЕ ЋЕРКУ, НАСРНУО НА МЕНЕ И ПОВРЕДИО БЕБУ: Саслушана ташта насилника из Бољеваца

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Kako "Novosti" saznaju iz izvora bliskih istrazi, J. G. je u Tužilaštvu izjavila da joj je bivši zet besan i pod dejstvom alkohola upao u kuću u kojoj je, u tom trenutku, ona bila sa ćerkom, inače njegovom bivšom ženom i njihovom bebom, od godinu dana. 

- Pošto je udario moju ćerku i pretio joj smrću, a ja sam htela da ih razdvojim, on je zgrabio stolicu i gađao me njome, udarivši me u leđa - ispričala je svedok. - Onda je još dva puta udario u glavu moju ćerku i opet joj zapretio smrću. Ona je skočila, a on je onda uzeo tanjir i bacio ga. Tanjir se razbio i srča je odletela svuda. Tom prilikom, od srče je posekao bebu po licu, odnosno iznad oka.

Obe žene su, posle incidenta, odbile lekarsku pomoć, ali je ona ipak ukazana bebi.

Inače, alkotestiranjem utvrđeno je da je S. S. kobnog dana imao 1,21 promil alkohola u krvi, a proverom je utvrđeno da je u ovoj porodici i ranije bilo prijava za nasilje. 

S. S. se tereti za nasilje u porodici i, nakon saslušanja u tužilaštvu, sud mu je odredio pritvor, kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo i uticao na svedoke.

- U daljem toku postupka biće izvedene dokazne radnje ispitivanjem oštećenih i svedoka - kažu iz Tužilaštva.

- Takođe, naložena su i sva potrebna veštačenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?