BEOGRAD ISPRATIO 2023. I DOČEKAO 2024: Najluđa noć i 1. januar u slikama - Vatromet, pesma, Ulica otvorenog srca i vera u lepše sutra (FOTO)

Novosti online

01. 01. 2024. u 20:57

AKO je suditi po poslednjem danu 2023. godine i prvom danu nove 2024. godine - Pred nama je lepa godina, puna sreće, dobrote, spektakla, pesme i radosti.

БЕОГРАД ИСПРАТИО 2023. И ДОЧЕКАО 2024: Најлуђа ноћ и 1. јануар у сликама - Ватромет, песма, Улица отвореног срца и вера у лепше сутра (ФОТО)

Foto: Nikola Skenderija

Beograd je, kao i uvek, pokazao da je grad osmeha, dobrote i velikog srca. Dočekao je Novu 2024. godinu kako i dolikuje.

Uživali su Beograđani i svi gosti prestonice, bilo šetajući se po toplom danu i projatnoj večeri, bilo u centru grada, na programima dočeka.

Organizovani su programi na Trgu republike i na Beogradu na vodi. Zabavljali su se okupljeni uz pesmu i igru, uz muziku različitih žanrova i za sve generacije.

A onda je u Beogradu na vodi, uz odbrojavanje poslednjih sekundi stare godine, usledio veličanstven vatromet, kakav i priliči jednoj metropoli. Spektakl za pamćenje.

Prvi dan nove godine Beograd je, tradicionalno, posvetio najmlađima. Ulica otvorenog srca - nepresušni izvor radosti i za stare i za mlade, godinama se održava u centru grada.

Smeh, sreća, pesma, baloni, ljubav... I neka nam tako bude tokom cele ove nove 2024. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)