"NAJDRAŽA NAŠA ZLATOKOSA KĆERI" Porodica se čituljom oprostila od malene Helene: Raširi krila, anđele naš, i putuj u Carstvo nebesko (FOTO)

Novosti online

10. 10. 2024. u 08:46

PORODICA Helene Gavran, devetogodišnje devojčice koja je preminula nakon lavovske borbe sa teškom bolešću, oprostila se od svoje mezimice.

НАЈДРАЖА НАША ЗЛАТОКОСА КЋЕРИ Породица се читуљом опростила од малене Хелене: Рашири крила, анђеле наш, и путуј у Царство небеско (ФОТО)

Foto: Novosti

Devojčica će biti sahranjena danas na Novom bežanijskom groblju, a njeni roditelji Katarina i Radovan, kao i sestre Lena i Sofija, uputili su joj poslednji pozdrav.

- Najdraža naša zlatokosa kćeri, srce naše hrabro, otišla si negde visoko gde više ne možemo da te dodornemo, ali ćeš ti zauvek živeti u nama. Bila si najlepši anđeo na zemlji. Sigurni smo da si sada i na nebu. Raširi svoja krila, anđele naš, i putuj u Carstvo nebesko, a mi ćemo te ovde čuvati od zaborava. S ponosom ćemo te pominjati, ljubavlju čuvati i s nemerljivom tugom živeti. Ostavila si za sobom veliku prazninu, ali ćemo je ispuniti najlepšim uspomenama. Volimo te beskrajno - navodi se u čitulji Helenine porodice, objavljenoj u "Večernjim novostima".

Helena Gavran borila se sa tumorom na mozgu, a umrla je nakon više od četiri godine borbe sa teškom bolešću. Helena se dve godine lečila u Francuskoj, a potom je lečenje nastavljeno u Rusiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRAGIČNA SUDBINA PINKIJA IZ RANA: Umro je sa samo 19 godina, a njegova majka tek nedavno saznala uzrok smrti