PRONAĐENA KRISTINA (15) IZ ŽITIŠTA Oglasila se majka: Nekoliko puta je bežala, jednom sa momkom

Novosti online

26. 09. 2024. u 17:20

KRISTINA Radomirović (15) iz Žitišta je pronađena. Podsetimo, devojčice nije bilo od nedelje.

ПРОНАЂЕНА КРИСТИНА (15) ИЗ ЖИТИШТА Огласила се мајка: Неколико пута је бежала, једном са момком

Foto: Društvene mreže

Njen telefon od tog dana je bio nedostupan. Nestanak je odmah u nedelju prijavljen policiji i policija je raspisala potragu za devojčicom.

- Kristina je već jednom bežala od kuće. Tada je pobegla sa momkom i zbog tog incidenta je oduzeta i smeštena u hraniteljsku porodicu. Iz hraniteljske porodice je potom bežala ovde, svojoj kući, a u maju je i vraćena nama, svojoj porodici. Sve je krenulo lepo, upisala je Poljoprivrednu školu i čak počela da ređa i petice. Hvaljena je kao dobro dete i dobar đak - rekla je njena majka Dragana.

Prošlog vikenda Kristina joj je javila ide da radi na njivu u Žabalj.

- Već oko pet ujutru, u nedelju, nje nije bilo u kući. Tada sam ustala i videla da je nema. Pozvala sam je, a ona mi je rekla da je otišla da radi na njivu u Žabalj. Poslala mi je i poruku da je dobro i da nije pobegla od kuće. Od tada više nisam mogla da je dobijem jer je non stop nedostupna - rekla je majka u panici.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?