DIREKTOR AGENCIJE ZA SPREČAVANJE KORUPCIJE U RAZGOVORU SA GRADONAČELNICIMA I PREDSEDNICIMA OPŠTINA MAČVANSKOG OKRUGA

Promo

25. 09. 2024. u 13:00

Nastavljajući ciklus susreta sa gradonačelnicima i predsednicima opština, direktor Agencije za sprečavanje korupcije Dejan Damnjanović je u Skupštini grada Šapca razgovarao sa javnim funkcionerima Mačvanskog okruga.

ДИРЕКТОР АГЕНЦИЈЕ ЗА СПРЕЧАВАЊЕ КОРУПЦИЈЕ У РАЗГОВОРУ СА ГРАДОНАЧЕЛНИЦИМА И ПРЕДСЕДНИЦИМА ОПШТИНА МАЧВАНСКОГ ОКРУГА

Fotografije: Agencija za sprečavanje korupcije

Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Šapca, zamenik gradonačelnika Loznice i predsednici opština: Bogatić, Mali Zvornik, Krupanj, Ljubovija, Vladimirci i Koceljeva.

Fotografije: Agencija za sprečavanje korupcije

Na dnevnom redu sastanka bile su teme iz oblasti prijave imovine i prihoda javnih funkcionera, sukoba interesa, novog ciklusa izrade planova integriteta,  obuke o etici i integritetu, lobiranja, postupaka koje vodi Agencija. Kao i na prethodnim sastancima u okruzima, i ovom prilikom je od značaja bila razmena iskustva predstavnika jedinica lokalne samouprave sa akcentom na primerima iz svakodnevne prakse, a sve u cilju unapređenja saradnje Agencije i JLS na jačanju mehanizama za sprečavanje korupcije.

Fotografije: Agencija za sprečavanje korupcije

Ovo je deseti Upravni okrug u kome je održan sastanak ove vrste, a Agencija planira da sa ovom praksom nastavi u narednom periodu i uključi i predstavnike drugih državnih organa i organizacija civilnog društva.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk