MUP IZDAO GRAĐANIMA JASNA UPUTSTVA: Uklanja se granata pronađena kod Skupštine - Evo kako treba da se ponašate (FOTO)

Novosti onlajn

21. 09. 2024. u 11:11

ARTILjERIJSKA granata iz Prvog svetskog rata koja je pronađena na gradilištu u blizini Skupštine Srbije, sutra će biti izmeštena sa tog mesta u Vlajkovićevoj ulici i odneta na bezbednu lokaciju, gde će biti uništena.

МУП ИЗДАО ГРАЂАНИМА ЈАСНА УПУТСТВА: Уклања се граната пронађена код Скупштине - Ево како треба да се понашате (ФОТО)

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević/MUP

Pripadnici Sektora za vanredne situacije građanima koji u neposrednoj blizini dele flajere sa detaljnim uputstvom o njihovom neophodnom postupanju, radi bezbednog izmeštanja granate.

Neutralizacija i transport artiljerijske granate biće obavljen u periodu od osam do 12 sati, te građani koji žive u Vlajkovićevoj ulici, na Trgu Nikole Pašića, u Kosovskoj, majke Jevrosime, Svetogorskoj i Kondinoj danas i sutra moraju da postupaju po nekoliko uputstava.

Foto: MUP

Građani moraju da uklone svoja parkirana vozila iz ulica koje ograničacaju Dom narodne skupštine Repuvlike Srbije do sutra. Dakle, to se odnosi na Vlajkovićevu i Kosovsku ulicu i Trg Nikole Pašića. U suprotvnom, vozila će biti premenštena na parkinge na Slaviji i Starom Sajmištu.

Ukoliko su u mogućnosti, građani bi trebalo da napuste svoje stanove u periodu od osam do 11 sati, a ukoliko nisu, da otvore prozore, spuste roletne i da se udalje od prozora.

Bitno je da se stanari okolnih ulica pridržavaju svih naredbi i upustava nadležnih organa i da prate nformacije koje se upućuju preko sredstava javnog informisanja i nadležnih organa.

BONUS VIDEO:

Veliki prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Zastava 2024"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALEKSA AVRAMOVIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Oglasio se košarkaš, ovo je prava istina o prelasku u redove rivala