Nova Solana meme kriptovaluta Sealana navedena na berzama – SEAL prognoza cene

Promo

11. 07. 2024. u 10:00

DUGOOČEKIVANA nova Solana meme kriptovaluta– Sealana (SEAL) – danas je postala dostupna na Raydium i Uniswap berzama.

Нова Солана меме криптовалута Sealana наведена на берзама – SEAL прогноза цене

Foto: Promo

Cena Sealana trgovala se na visini od 0,0266 dolara, što je 20% više od cene na listingu od 0,022 dolara, pre nego što je došlo do korekcije. Bitkoin i Ethereum su takođe zabeležili pad otprilike u isto vreme, što je bio crveni dan za celo tržište, uključujući Solana meme tokene.

Početni skok cene SEAL-a nakon lansiranja nije iznenađenje, s obzirom na ranu potražnju u pretprodaji. Nekoliko pametnih trgovaca i kripto-influencera čak je spomenulo mogućnost desetostrukih povrata na duge staze, a skok sa trenutnih nivoa ne bi bio iznenađenje.

Airdrop Sealana je takođe sada u toku, a očekuje se da će kupci iz pretprodaje dobiti svoje SEAL tokene tokom narednih nekoliko sati, otkriveno je na X nalogu projekta.

Posetite Sealana 

Kako je Sealana stekla široku popularnost tokom pretprodaje?

Sealana je privukla pažnju entuzijasta meme tokena kroz svoj snažan učinak u pretprodaji. Seal-tematski meme cotoken in prikupio je preko 6 miliona dolara za nekoliko kratkih nedelja, uprkos negativnom sentimentu na širem kripto-tržištu.

Njene stranice na društvenim mrežama takođe su zabeležile rast pratilaca, sa X i Telegram nalozima koji trenutno imaju gotovo 15 hiljada pratilaca svaki. Čak su i popularni kripto-jutjuberi, poput Darryl Boo-a, pokrili učinak SEAL-a u pretprodaji, tvrdeći da je to znak njegovog visokog potencijala rasta.

Kao i većina popularnih meme kriptovaluta, maskota Sealana-e se pokazala kao ključni faktor iza njene potražnje. Predstavlja se kao bucmasti i patriotski pečat koji je primarno zainteresovan za pronalaženje sledećeg velikog Solana meme tokena, imitirajući navike tipičnog kripto-entuzijasta.

Maskota je postala omiljena među fanovima zahvaljujući svojim neobičnim aktivnostima poput ušunjavanja u Area 51 i zadirkivanja Konor Mekgregora.
Ekscentrična priroda Sealana-e je marketinška strategija koja je vrlo dobro funkcionisala.

Većina popularnih meme tokena ima voljenu maskotu iza sebe, što je mnoge stručnjake navelo da veruju da bi SEAL mogao postati sledeći veliki Solana meme token.

Koliko visoko može otići ova nova Solana meme kriptovaluta?

SEAL je zabeležio rast odmah nakon što je postao dostupan na berzama.
Međutim, trenutno pokazuje značajan pad, ponašanje koje je tipično za kriptovalute iz pretprodaje – efekat 'post ICO dump'. Zaista, sa erdropom Sealana-e u toku, kupci iz pretprodaje često biraju da prodaju svoje tokene uz minimalne dobitke.

Ipak, stručnjaci ostaju uvereni da će se ovaj novi Solana meme token oporaviti u narednim danima. Nekoliko bogatih investitora već koristi ovu priliku da kupi po nižoj ceni, očekujući da će SEAL doneti velike prinose na duže staze.

S obzirom na to da se sentiment na širem tržištu sada poboljšava, novi meme tokeni poput SEAL-a mogli bi dobiti veliki podsticaj. Na primer, cena Solane trgovala se na visini od 150 dolara danas i porasla je za 7% tokom protekle nedelje.

U međuvremenu, najpopularniji Solana meme token Dogwifhat je porastao gotovo 40% sa lokalnog dna, iako je danas pao preko 5% prateći pad bitkoin.
Scena je postavljena za još jedan široko zasnovan rast meme tokena i stručnjaci veruju da bi SEAL mogao biti jedan od najboljih performera.

Investitori mogu pratiti najnoviju cenu Sealana-e na DEXTools. Takođe, mogu pratiti najnovije novosti putem X i Telegram naloga projekta.

Posetite Sealana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

OVAKAV NIKAD NIJE BIO! Novak Đoković zapevao bugarski hit - evo i zašto (VIDEO)