„NEPOBEDIVI” OSVAJAJU PANČIĆEV VRH: Invictus Challenge by Mozzart i ove godine na Kopaoniku

Promo

05. 07. 2024. u 12:00

OCR trka na čuvenoj Srebrnoj planini zakazana za subotu 6. jul

„НЕПОБЕДИВИ” ОСВАЈАЈУ ПАНЧИЋЕВ ВРХ: Invictus Challenge by Mozzart и ове године на Копаонику

Foto: Soultime produkcija

„Nepobedivi“ za vikend stižu na Kopaonik! Nakon Petrovaradinske tvrđave i novosadskog Štranda, popularna sportska manifestacija Invictus Challenge by Mozzart 6. jula biće održana na čuvenoj Srebrnoj planini. Entuzijaste, rekreativce i verne ljubitelje OCR trka na usponu do Pančićevog vrha očekuju čuvene prepreke – mali i veliki zidovi, preskakanje i balans greda, prelazak preko zida od automobilskih guma, puzanje ispod mreže, karike, penjanje uz konopac…

Mozzartov tim „Nepobedivi“ je svoj OCR pohod započeo na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde je održan prvi ovogodišnji Invictus posvećen damama. Fondacija Mozzart je za svaku takmičarku koja je stigla na cilj izdvojila sredstva za Sigurnu kuću u Novom Sadu, u ukupnom skoru na kraju je donirano 400.000 dinara. Neustrašive dame i devojke pokazale su zašto su reči snaga, borba i hrabrost lepšeg roda i zajedno uspele da savladaju svaku prepreku i stignu do cilja.

Foto: Soultime produkcija

 

Hrabri tim se potom u junu preselio na najlepšu novosadsku plažu, gde je organizovana i trka za mališane. Za svako dete koje je uspešno istrčalo specijalni poligon Fondacija Mozzart donirala je sredstva, a u ukupnom skoru prikupljeno je 300.000 dinara za Dečje selo „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici. Tim „Nepobedivi“ predvodili su mališani koji su pokazali veliko srce i ono što je najvažnije – pružili su podršku drugarima kojima je neophodna pomoć za normalan život i odrastanje. Dodatni povod da trka bude posvećena mališanima iz Kamenice bio je mesec jun kada se obeležava niz praznika posvećenih deci i borbi protiv nasilja nad decom.

Jedno je sigurno – posle svake trke ostaju sećanja na lepo druženje, a kakvo je bilo prošle godine na Kopaoniku pogledajte u nastavku. I vidimo se na Kopu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MONSTRUOZNO! Opozicionar priželjkuje ubistvo Danila Vučića i opisuje kako bi ga mučio (VIDEO)