7 najboljih meme kriptovaluta koje biste trebali istražiti ovog jula

Promo

06. 07. 2024. u 10:00

Meme kriptovalute čine samo 2% ukupnog kripto tržišta, ali imaju tržišnu kapitalizaciju od skoro 50 milijardi dolara. Njihova sposobnost brzog rasta dokazana je nekoliko puta u poslednjih mesec dana.

7 најбољих меме криптовалута које бисте требали истражити овог јула

Foto promo

S obzirom na usporavanje bitkoina i kripto tržišta uopšte u poslednjih nekoliko nedelja, investitori sve više skreću pažnju na meme koine koje imaju značajan potencijal za povećanje.

U tekstu vam predstavljamo sedam tokena koji bi mogli da donesu značajne dobitke svojim vlasnicima ovog Jula.

7 meme kriptovaluta koje potresaju svet kriptovaluta ovog Jula

U svetu kriptovaluta, gde se svakodnevno rađaju novi projekti, mem kriptovalute su postale epicentar zabave, inovacije i ponekad i neizvesnosti. Ovog Jula, sedam projekata se izdvajaju kao vodeći predstavnici ove uzbudljive kategorije digitalnih valuta. Upoznajte se sa njima!

  • Pepe Unchained - Trenutno najbolji meme coin koji revolucionira kripto svijet

  • Wiener AI - Revolucionarni trejding bot u svetu kriptovaluta

  • PlayDoge - Nostalgija za Tamagočijem, ludilo za Dogeom i P2E revolucija

  • Base Dawgz - Višelančani meme token sa čvrstom osnovom i dugoročnim potencijalom

  • Dogwifhat - Kreativnost na Solana blokčejnu donosi uspon i pad

  • Brett - Uspon coina kluba dečaka na lancu BASE

  • Pepe - Meme coin na putu ka velikom uspehu

  •  Posetite sajt najbolje kriptovalute

  • Pepe Unchained

  • Pepe Unchained je meme coin koji prati Pepea u njegovoj avanturi kroz kripto svet. Ovaj novi blok 2 sloja je dizajniran posebno za meme coine, naglašavajući inovacije u tradicionalnim kriptovalutama. PEPU je prošao bezbednosnu reviziju od strane SolidProof-a, pružajući pouzdanost i sigurnost.

    Izgrađen na Ethereum blockchain-u, Pepe Unchained obećava do 100 puta brže transakcije uz niže naknade u poređenju sa tradicionalnim Ethereum okruženjima. Sa preko 2,2 miliona dolara prikupljenih u pretprodaji do sada, PEPU trenutno ima cenu od 0,0082267 dolara po koinu. Sa godišnjim prinosom od 1105% i 30% od ukupno 8 milijardi tokena rezervisanih za ulaganje, PEPU je blizu sledećeg povećanja cene, tako da se investitori podstiču da brzo deluju kako bi obezbedili svoj udeo.

    Stručnjaci iz industrije veruju da je Pepe Unchained značajno potcenjen u pretprodaji i očekuju značajan rast nakon objavljivanja u javnosti.

    Posetite Pepe Unchained

  • Wiener AI

  • Wiener AI je novi AI trejding bot koji se ističe u svetu kriptovaluta svojim jedinstvenim pristupom. Sa naglaskom na maksimalnu korist za trejdere, Wiener AI omogućava korisnicima da zadrže sav svoj profit, bez ikakvih naknada. Takođe pruža zaštitu od MEV manipulacija i koristi jednostavan interfejs koji olakšava trejding.

    U pretprodaji, Wiener AI je privukao značajnu podršku, prikupivši preko 7,2 miliona dolara, za više od 2 dana do kraja. Sa trenutnom cenom od samo 0,000724 dolara, Wiener AI je već skoro premašio svoj cilj naviše, što ga čini izuzetno atraktivnim za investitore.

    Sa jakom zajednicom od skoro 15.000 pratilaca na X platformi, WienerAI je spreman za veliki početak. Kombinacija trostrukog AI, simpatične maskote psa i praktične korisnosti čini Wiener AI jednim od najzanimljivijih izbora za trejdere i investitore koji traže inovativne pristupe u svetu kriptovaluta.

    Posetite Wiener AI

  • PlayDoge

  • PlayDoge, inovativni P2E token koji kombinuje nostalgični šarm Tamagočija sa modernim Dogecoinom, trenutno je letnji hit. Ovaj token dolazi sa istoimenom igrom P2E u kojoj igrači mogu da uživaju i brinu o svojim divnim 8-bitnim ljubimcima.

    Fenomen doge memea je teško zanemariti, sa osam od deset najpopularnijih memea kriptovaluta zasnovanih na doge-u prema podacima CoinMarketCap-a. PlayDoge koristi ovo nasleđe u kombinaciji sa praktičnom svrhom, jer se token koristi u svim aspektima P2E igre.

    Pretprodaja PlayDoge tokena je već premašila 5 miliona dolara, a trenutna cena od 0,00515 dolara može biti najniža koju ćemo videti. Uz očekivanje budućih povećanja cena, investitori žure da učestvuju u završetku pretprodaje PlayDoge tokena.

    Sa velikom popularnošću na društvenim mrežama kao što je X(Twitter), i uz snažnu podršku zajednice, PlayDoge je idealno pozicioniran za 10x rast u narednim nedeljama.

    Posetite PlayDoge

  • Base Dawgz

  • Nastavljajući popularni trend tokena meme inspirisanih dožom, Base Dawgz je token sa više lanaca kojima se trguje na platformama kao što su BASE, ETH, BSC, AVAX i SOL. Sa pažljivo planiranom distribucijom tokena i uspešnom revizijom bezbednosti, Base Dawgz pokazuje svoju spremnost za dugoročni uspeh.

    Sa preko 2 miliona dolara prikupljenih u pretprodaji, Base Dawgz možda neće dostići isti nivo uzbuđenja kao WienerAI ili slični projekti, ali njegova ekonomija tokena je izuzetno stabilna. Sa 20% izdvojenih za likvidnost i ulaganje, ovaj koin pokazuje dugoročni potencijal rasta.

    Dok je dugoročni potencijal DAWGZ-a obećavajući, tokeni fokusirani na dugoročni rast često imaju izuzetno dobre rezultate kada se nađu na listi. Među njima, Base Dawgz se ističe snažnim osnovama, izdašnom podrškom i šarmantnom maskotom koja joj predviđa uspeh u Julu.

    Trenutno se ovim tokenom trguje po ceni od 0,00553 dolara po tokenu. DAWGZ nudi još jedan inovativni element - nagrađivanje angažovanja zajednice. Ovo omogućava konverziju aktivnosti društvenih medija u DAWGZ tokene za dobrobit njenih učesnika.

  • Dogwifhat

  • Dogwifhat (WIF) je još jedan meme token zasnovan na popularnosti Doge, ali radi na brzorastućem blokčejnu Solana. Ovaj token je savršen primer kako kreativnost i jednostavnost mogu uticati na cenu. Tim koji stoji iza WIF-a opisuje svoj projekat kao „samo pas koji nosi šešir“.

    Iako WIF nema stvarnu upotrebljivost, to nije sprečilo njegovu ogromnu zajednicu da ga učini četvrtim najvećim mem tokenom po tržišnoj vrednosti.

    WIF je prilično skup u poređenju sa većinom meme tokena, trenutno se trguje po 2,27 dolara po tokenu. U Junu je doživeo pad od 33,64%. Zajednica je nedavno reagovala na ovo, što je rezultiralo povećanjem od 35,94%.

    Meme vrednost WIF-a je značajna, pa iako možda neće dostići najviši nivo od 4,83 dolara, verovatno će nastaviti da privlači pažnju investitora i da će rasti u ceni.

  • Brett

  • Bret je coin zasnovan na liku iz stripa „Klub dečaka” Meta Fjurija i zvaničnoj maskoti lanca BASE. Kao uslužni token BASE lanca, BRETT ima koristi od sve većeg broja aplikacija (dApps) koje rade na tom lancu. BRETT ima jaku zajednicu koja poseduje 85% ukupnih tokena.

    Jun je bio mesec izuzetnog rasta za BRETT, sa ukupnim porastom od 68,14% tokom meseca i nalazi se među četiri najveća dobitnika u desetinama različitih dana. Trenutno se ovim koinom trguje po ceni od 0,16 dolara po tokenu. Mnogi stručnjaci predviđaju da će dostići najviši nivo od 0,193 dolara u Julu. Sa porastom od 20,08% tokom protekle nedelje, BRETT nastavlja svoj nezaustavljiv rast.

  • Pepe

  • Kao jedan od prvih nadaleko poznatih memea, Pepe je od samog početka imao sve predispozicije za uspeh. Smatran draguljem u svetu Ethereum mreže, PEPE nema praktičnu primenu, ali njegova vrednost raste isključivo zbog velikog interesovanja.

    Kao treći najpopularniji meme coin, PEPE je doživeo rast od neverovatnih 7000% od svog lansiranja krajem Aprila 2023. Ovaj nagli uspon ga je doveo na poziciju 23. najveće kriptovalute na svetu. Dok njegov prijatelj BRETT možda ima više prostora za eksplozivan rast, PEPE se ističe po doslednosti među najboljim mem kriptovalutama.

    S obzirom na ogroman broj dostupnih tokena, trenutna cena PEPE-a je 0,0000114 dolara po tokenu. Iako je ovo blizu svog rekordnog maksimuma od 0,00001717 dolara, PEPE je zabeležio stabilan rast tokom protekle nedelje, a skok od 8,5% možda je upravo ono što je bilo potrebno da se započne novi trend.

    Posetite Pepe Unchained

    Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

    Pratite vesti prema vašim interesovanjima

    Novosti Google News
    MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

    MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

    NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

    25. 09. 2024. u 22:01

    Komentari (0)

    Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?