Lansiranje Sealana zakazano za jul – predviđa se da će biti sledeći Sealana - Meme koin sa 100x potencijalom

Promo

04. 07. 2024. u 14:47

HAJP za novim meme tokenom Sealana dostigla je vrhunac nakon što su objavljeni detalji dugo očekivanog IEO-a. SEAL je dostupan za trejding uživo na Solana DEX-u od juče, 2. jula, u 13.00 UTC. Odmah nakon IEO-a, Sealana airdrop će početi, a kupci u pretprodaji će dobiti svoje SEAL tokene u narednim satima.

Лансирање Sealana заказано за јул – предвиђа се да ће бити следећи Sealana - Meme koin са 100x потенцијалом

Foto Promo

Kao dodatna pogodnost za investitore, kupci će i dalje imati priliku da kupe SEAL po sniženoj ceni pre nego što distribucija počne. Ovaj potez razvojnog tima može se pripisati velikoj potražnji i smanjenoj ponudi Sealana .

Sealana - Meme token sa velikim potencijalom

Sealana je novi meme token inspirisan fokom koji je izazvao veliku pažnju tokom pretprodaje, prikupivši više od 6 miliona dolara. Iako je pretprodaja sada završena, interesovanje za ovaj meme token nastavlja da raste.

Meme tokeni zasnovani na Solani i dalje su u velikoj potražnji zbog niskih naknada za transakcije i visokih performansi. Predviđa se da će Solana doživeti značajan rast u narednim nedeljama, što bi takođe moglo rezultirati velikim prinosima za njihove tokene meme.

Sealana je privukla pažnju trejdera zahvaljujući svojoj ekscentričnoj i zabavnoj maskoti, koja je predstavljena kao tipičan „kripto-degen“. Ova simpatična foka, koja se očigledno "ugojila nekoliko kilograma od mladosti", posvećena je pronalaženju sledećeg sjajnog Solaninog meme tokena.

Njen neverovatan izgled brzo je privukao pažnju van kripto-sveta. Uhvaćena je kako puši "zelenu travu" sa Džoom Roganom i ismejava Konora Mekgregora. U poslednjem postu, voljena foka se vidi kako vežba u teretani sa Arnoldom Švarcenegerom.

Zahvaljujući svojim urnebesnim aktivnostima, Sealana je stekla veliki broj pratilaca na društvenim medijima, sa skoro 13.000 i 22.000 pratilaca na njenim X i Telegram nalozima, respektivno. Takođe je obezbedio podršku investitora spremnih da ulože u meme tokene koji donose smeh i profit.

Svi Jutjub stručnjaci za kriptovalute i uticajni ljudi do poznatih kripto-medija su pratili ovaj novi mem token u proteklih nekoliko nedelja. Nekoliko iskusnih trejdera je čak nagovestilo da SEAL ima potencijal da postane sledeći meme koin od 100x.

 

Posetite Sealana sajt

Objava Ethereum ETF-a podstiče optimizam za SEAL token

Iako Sealana nije meme koin zasnovan na Ethereum-u, stručnjaci predviđaju da bi brzi Ethereum ETF-ovi mogli podstaći rast altkoina. Takva situacija bi mogla biti povoljna za nove mem koine poput Sealana.

Analitičari očekuju veliku euforiju i veliku volatilnost na dan lansiranja ETF-a. U takvom scenariju, novi mem koin kao SEAL može privući pažnju velikih investitora (kitova) i videti značajan rast.

Na primer, Jutjub stručnjak za trgovinu kriptovalutama Cilinik Cripto predviđa da bi SEAL mogao da poraste deset puta u narednim danima nakon lansiranja, dok ga drugi vide kao potencijalnog kandidata za stostruko povećanje vrednosti.

Zašto bi trebalo da razmisliti o ulaganju u Sealana - Potencijal za 100x rast meme koina

Investitori treba pažljivo da razmotre prednosti ulaganja u meme koine, umesto da ih rano otpisuju. Neki mali investitori pretvorili su rane opklade na nove meme koine u milione. Ako je Sealana zaista sledeći mem koin sa 100x potencijalom rasta, rani investitori bi mogli da ostvare značajan profit.

SEAL je još uvek dostupan po pretprodajnoj ceni od 0,035 dolara za potencijalne kupce. Možete posetiti Sealana veb-lokaciju i koristiti vidžet za kupovinu mem koina. Oni prihvataju SOL, ETH, BNB ili USDT u zamenu za SEAL.

Takođe, investitori mogu lako da pošalju SOL tokene u Sealana novčanik sa adresom 3LeVizuV3IoCnjfMfuK22rSFKLDLdo9jKSLKjikfBU3v5.

 

Posetite Sealana sajt

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!