NAVIJAJ ZA OLIMPIJSKI TIM SRBIJE: BIG Šoping centri i Olimpijski komitet Srbije – podrška zlata vredna!

Promo

03. 07. 2024. u 15:00

OLIMPIJSKE igre su već počele u BIG Fashion centru u Beogradu!

НАВИЈАЈ ЗА ОЛИМПИЈСКИ ТИМ СРБИЈЕ: БИГ Шопинг центри и Олимпијски комитет Србије – подршка злата вредна!

Foto BIG Shopping centar

BIG Shoping centri su sponzori Olimpijskog komiteta Srbije i tim povodom će od 4. do 7. jula, biti organizovan niz interesantnih sportskih aktivnosti za celu porodicu. Uživajte u raznovrsnom, zabavnom programu svakog dana od 16 do 20 časova tokom trajanja manifestacije BIG Fashion centru u Beogradu.

4. jul – NAPIŠITE SVOJU PORUKU PODRŠKE OLIMPIJCIMA

Budite kreativni i pošaljite zlatnu poruku podrške. Neka baš vaša poruka namenjena srpskim olimpijcima bude zlata vredna i baš ona koja će biti poslata olimpijskom timu Srbije na Igrama u Parizu. Specijalan zid će tokom sva četiri dana biti ispunjen vašim rečima podrške i inspiracije za naše zlatne olimpijce.

5. jul – SNIMITE SVOJ OLIMPIJSKI VIDEO

Zabavite se snimajući svoj olimpijski video. Iskoristite sportske rekvizite i pokrete iz omiljenog sporta, snimite svoj video u 360° foto kabini, podelite svoj snimak na društvenim mrežama, označite @bigfashionbeograd i @oksrbije i uđite u trku za nagrade - najkreativniji i najpopularniji snimci biće nagrađeni!

6. jul – NAVIJAČKA FOTOGRAFIJA

BIG Fashion Beograd je pripremio i magično ogledalo za fotografisanje sa raznovrsnim navijačkim rekvizitima da bi vaše slike bile što zanimljivije i originalnije. Fotografije ćete dobiti u brendiranom ramu kao savršen suvenir ovog dana.

7. jul – NAVIJANjE U DECIBELIMA

Što glasnije uzviknete „NAPRED SRBIJA!", vaša navijačka energija će se meriti u decibelima! U brendiranoj navijačkoj kabini pokažite svoju strast i energiju navijajući za Srbiju. Ne propustite priliku da dokažete koliko strastveno podržavate naše sportiste, a najglasniji navijači osvojiće fantastične nagrade!

BONUS – SVAKOG DANA JOŠ OLIMPIJSKIH IGARA

Svakog dana igrajte igru memorije i testirajte svoje pamćenje i brzinu. Ako više volite da se opustite uz slagalice, očekuje vas olimpijska pazla sa motivima iz Pariza. I ne zaboravite da zabeležite ove posebne trenutke uz fotografiju sa Srećkom, maskotom i simbolom našeg Olimpijskog tima.

BIG Fashion Beograd je idealna destinacija za kompletno uživanje - od modnih noviteta do zabavnih izazova u olimpijskom duhu!

Vidimo se od 4. do 7. jula u BIG Fashion Beogradu, mestu gde moda, zabava i sportski duh postaju jedno!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!