VIDEO JE DEVOJČICU KAKO TRČI I DOZIVA MAJKU: Ovako je žandarm Rade na odmoru u Grčkoj vratio malu Mariju roditeljima (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

01. 07. 2024. u 14:47

PRE nekoliko dana u Nea Flogiti u Grčkoj odigrala se prava drama kada je četvorogodišnja devojčica pronađena na ulici kako traži svoju majku. Ubrzo nakon toga usledile su i srećne vesti, a mala Marija je vraćena svojoj majci.

ВИДЕО ЈЕ ДЕВОЈЧИЦУ КАКО ТРЧИ И ДОЗИВА МАЈКУ: Овако је жандарм Раде на одмору у Грчкој вратио малу Марију родитељима (ФОТО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

MUP Republike Srbije se sada oglasio objavom na zvaničnoj Fejsbu stranici, gde su otkrili da je upravo pripadnik njihovog ministarstva bio taj koji je prvi pomogao maloj devojčici.

- Biti pripadnik policije nije samo posao, to je način života i izbor da uvek budete uz građane, gde god da ste.

Dok je bio na odmoru u Grčkoj, Rade Stanić iz Ronilačke jedinice Žandarmerije pokazao je pravo lice policije. Šetajući sa sinom, 27. 6. u Nea Flogiti primetio je četvorogodišnju devojčicu kako usplahireno trčkara i doziva majku. Bez oklevanja, pritekao joj je u pomoć.

Zahvaljujući njegovoj brzini i empatiji, kao i podršci lokalnog stanovništva i dvojice turista iz Severne Makedonije, devojčica je sigurno vraćena svojim roditeljima. Ovaj dirljiv događaj još je jedna potvrda posvećenosti i brige naših kolega za sigurnost svakog deteta i svakog našeg sugrađanina - navodi se u objavi MUP-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL NA EURO 2024: Heroj Turske uradio na terenu ono što nikako ne sme! Ovo je gore od albanskog orla, UEFA pokrenula hitnu istragu