Otkrijte čari ostrva sa idealnim plažama i sjajnim provodom!

Promo

27. 06. 2024. u 12:23

Kipar se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista. Toplo i sunčano vreme u kombinaciji sa veoma kvalitetnim hotelima, vrhunskim šoping iskustvom, gastronomskim užitkom na najvišem nivou, kao i sjajnim noćnim životom svrstava Kipar u turističke destinacije koje morate posetiti.

Откријте чари острва са идеалним плажама и сјајним проводом!

Foto: Promo

Foto: Promo

Definitivno nova omiljena letnja destinacija naših turista svakako jeste rajsko ostrvo Kipar. Osetite čari Mediterana, fantastičnih plaža, veoma kvalitetnih hotela, izuzetne gastronomske ponude, kao i nezaboravnog noćnog provoda.

Izdvajamo iz ponude najtraženije hotele za leto 2024:

Adams Beach Hotel 5*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Foto: Promo

Hotel se nalazi u Aja Napi na samoj Nisi plaži koja je udaljena svega dva minuta hoda. Hotel Adams ima svoj deo plaže na kojem su besplatne ležaljke i suncobrani za goste hotela. U hotelu možete dobiti i peškire za plažu.

So Nice Club Resort 4*

Nalazi se u najpoznatijem letovalištu na Kipru, Aja Napi. Udaljen je samo 5 minuta hoda od Landa plaže i 10 minuta hoda od Nisi i Makronisos plaže. WaterWorld park udaljen je samo 1 km od hotela. Centar grada je udaljen oko 5 km do kojeg možete doći gradskim prevozom.

Tofinis hotel - Aya Napa 4*

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra Aja Nape.

Na samo nekoliko minuta hoda možete doći do Gliki Nero plaže i plaže Pantacu.

Foto: Promo

Sve sobe u ovom hotelu imaju izlaz na balkon i opremljene su TV-om sa satelitskim kanalima, frižiderom i sefom. Kupatilo je opremljeno kadom ili tuš kabinom, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Christofinia Nissi Beach 4*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela.

Foto: Promo

Hotel je smešten u Aja Napi, u Nisi aveniji na samo 200 m udaljenosti od najpoznatije Nisi plaže. Takođe, možete posetiti i nekoliko obližnjih plaža kao što su Landa plaža koja je udaljena 5 minuta hoda ili Makronisos plaža koja je udaljena 15 minuta hoda, a do nje možete doći i gradskim prevozom.

Pierre Anne hotel 3*

Hotel Pierre Anne se nalazi u prvoj liniji, na samoj obali Sredozemnog mora.

Smešten je u centar Aja Nape, a do glavnog šetališta vam je neophodno samo 2 minuta hoda kao i do luke Aja Napa koja se nalazi odmah pored hotela.

Foto: Promo

Zbog svoje specifične obale, nije moguće kupanje ispred hotela, stoga gosti koriste okolne plaže kao što je Mandi plaža i Katsarka plaža.

Tasia Maris Oasis 4*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Smešten na padini, na samo 5 minuta hoda od centra Aja Nape, objekat Tasia Maris Oasis nudi moderno uređene smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom i sopstvenim balkonom. Uključuje bazen slobodnog oblika, 2 restorana i 2 bara.

Atalantica Calisto 4*

Hotel Atalantica Calisto je uređen po principu tradicionalnog mediteranskog sela sa belim dvospratnim bungalovima plavih salona, prozora i vrata. Bungalovi su okruženi egzotičnim drvećem, cvećem, povezane uzanim stazama sa centralnim delom hotela u kome se nalazi restoran, recepcija, bazen i prolaz do plaže.

Foto: Promo

Atalantica Calisto je idealan izbor za porodice sa decom i sve ostale koji žele da uživaju u prirodi.

Jedna od lepših plaža u Aja Napi Vathia Gonia se nalazi odmah ispred hotela.

Aktea Nissi Beach 4*

Aktea Nissi Beach nalazi se u AAja Napi na obali jedne od najpoznatijih plaža na Kipru- Nisi plaži.

Nalazi se tačno između Nissi plaže i Vathia Gonia plaže, tako da svakako morate posetiti i jednu i drugu plažu.

Foto: Promo

Udaljen je 4 km od centra grada, do kojeg možete stići gradskim prevozom koji saobraća tokom celog dana i večeri na svakih 15 minuta.

Bellini Hotel 4*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Potpuno renoviran hotel Bellini Ayia Napa je smešten u Aveniji Nisi (Nissi Avenue), u srcu Aja Nape (Ayia Napa). U ponudi ima izvanredno uređene apartmane. Osim toga, nudi studije i suite jedinice koje se nalaze oko privatnog bazena, bara i restorana. Plaže Pernera i Sendi Bej (Sandy Bay) udaljene su oko 500 metara od objekta.

Nicholas color hotel 4*

Hotel se nalazi u centru grada pored velikog luna-parka.

Od glavne ulice i glavnih gradskih dešavanja deli vas samo 2 minuta hoda.

Foto: Promo

Hotel je na idealnoj lokaciji, tako da možete posetiti nekoliko znamenitih plaža kao što su mandi plaža, Limanaki plaža i Pantacu plaža.

Od luke Aja Napa deli vas samo 10 minuta šetnje.

Muzej Talasa se nalazi na 300 metara, a dinamično letovalište Protaras na 12 km od hotela.

Papantonia Hotel apartments 4*

Papantonia Hotel apartments su na samo nekoliko minuta hoda od plaže u zalivu Marlita i blizu zabavnog vodenog parka. Hotel je udaljen oko 150 m od plaže. Od aerodroma u Larnaki do hotela je 65 km.

Foto: Promo

Gosti mogu da biraju između studija, apartmana sa jednom spavaćom sobom ili apartmana sa dve spavaće sobe. Svi tipovi smeštaja imaju klima-uređaj, grejanje, satelitsku televiziju, fen za kosu, bežični internet, telefon, sef za iznajmljivanje, mini-bar i pribor za pripremu čaja i kafe. Neke pogodnosti mogu zahtevati lokalne naknade.

Loutsiana Hotel apartment 4*lux

Hotel Loutsiana se nalazi na samo 5 minuta hoda do plaže.

Od centra grada je udaljen oko 6 km, dok se jedna od najlepših plaža Makronisos nalazi na samo 10 minuta hoda od hotela.

Foto: Promo

Sobe su u potpunosti opremljene. Svaka soba sadrži veliki balkon, u pojedinim sobama postoji i čajna kuhinja sa električnim kuvalom, frižiderom i tosterom. Takođe, dostupan je besplatan internet kao i TV sa satelitskim kanalima.

U sobama je dostupan i sef koji se dodatno naplaćuje.

Gaia Sun Blue Hotel4*lux

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada. Do glavnog šetališta i centra noćnih dešavanja možete doći za samo nekoliko minuta hoda.

Udaljen je 10 minuta od plaže i 800 m od manastira Aja Napa.

Foto: Promo

Sobe su potpuno opremljene. Svaka soba sadrži TV sa satelitskim kanalima, garderober, besplatan vaj-faj. Kupatilo je opremljeno peškirima, tuš kabinom, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Mandali Hotel 4*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra Protarasa tako da vas od glavne ulice i glavnih dešavanja deli samo nekoliko minuta hoda. Najbliža plaža je Yianna Marie koja je udaljena svega 5 minuta hoda od hotela.

Marlita Beach Hotel 4*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Nalazi se u Protarasu u blizini dve peščane plaže, Marlita i Polixenia koje su udaljene samo nekoliko minuta hoda. Do centra Protarasa i glavnog šetališta možete doći za oko 20 minuta šetnje a možete koristiti i gradski prevoz.

Tsokkos Paradise Village 4*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Ovo odmaralište sa 4 zvezdice nalazi se u letovalištu Aja Napa. Nudi zatvoreni bazen, fitnes centar, saunu i otvoreni bazen nepravilnog oblika, okružen nameštenom terasom za sunčanje. Sadržaji odmarališta Tsokkos Paradise takođe obuhvataju restoran-bar pored bazena, igraonicu sa bilijarom, teniski teren i mini-market.

Adelias Bay 3*lux

Hotel Adelais Bay udaljen je 500 m od plaže Green bay, plaža koja se nalazi između čuvene Fig Tree plaže i Konnos plaže koje takođe možete posetiti.

Foto: Promo

Sobe su klimatizovane sa SAT TV i balkonom ili terasom. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

Antigoni Hotel 3*lux

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Hotel Antigoni nalazi se u Protarasu, na 900 metara od plaže Sanrajz (Sunrise). Na raspolaganju su veliki bazen nepravilnog oblika, fitnes sala, teniski teren, restoran sa uslugom na bazi švedskog stola i 3 bara.

Euronapa Hotel Apartments 3*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra Aja Nape, na samo 300 m udaljenosti od hotela.

Katsarka plaža je udaljena na samo 5 minuta hoda od hotela. Sandy Bay plaža je udaljena 500 m od hotela, dok su u neposrednoj blizini brojni kafići, restorani i prodavnice. Čuvena Nisi plaža je udaljena na samo 1,5 km od centra grada do kojeg možete stići gradskim autobusima.

Falmingo Beach hotel 3*l

Flamingo je moderan, odlično održavan, izuzetno dobro lociran hotel.

Od duge, peščane (gradske) plaže dele ga ulica i promenada.

U neposrednoj blizini je centra noćnog života, velikog dela grada posvećenog provodu i zabavi preko cele godine.

Foto: Promo

Mekenzi plaža je najlepše kupalište u Larnaki koja je nagrađena plavom zastavicom.

Sve sobe su klimatizovane sa bočnim ili direktnim pogledom na more. Svaka soba sadrži balkon, TV, klima-uređaj, vaj-faj, sef. Kupatilo je potpuno opremljeno peškirima, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Paul Marie Hotel 3*lux

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Objekat Paul Marie Hotel Apartments je smešten u centru letovališta Aja Napa i raspolaže restoranom i krovnim bazenom na otvorenom. Vaj-faj je dostupan u zajedničkim prostorijama. Studiji i apartmani u objektu Paul Marie Hotel sadrže prostor za sedenje i balkon sa pogledom na vrt.

Penelope Beach hotel 3*lux

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Penelope Beach hotel nalazi se u Protarasu. Najbliža plaža Pernera udaljena je svega 5 minuta šetnje, a možete posetiti i okolne plaže kao što je Kalamies plaža koja je udaljena 10 do 15 minuta šetnje. Na 100 m od objekta nalaze se restorani i marketi. Od glavne ulice i glavnih dešavanja u Protarasu deli vas samo nekoliko minuta vožnje.

Toxotis Hotel 3*lux

Hotel se nalazi u Protarasu na samo 500 m udaljenosti od plaže Pernera.

Hotel obuhvata recepciju koja radi non-stop, zajednički salon i besplatan vaj-faj dostupan u svim prostorijama.

Foto: Promo

Hotel Toxotis nudi smeštaj sa bazenom na otvorenom, besplatnim privatnim parkingom, fitnes centrom i barom u Protarasu.

Ponuda objekta uključuje uslugu iznajmljivanja bicikala, vrt i terasu.

Zoi Ayia Napa Hotel 3* Lux

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, u mirnom delu Aja Nape, što pruža gostima kvalitetan odmor daleko od gradske vreve. Do glavnog šetališta Aja Nape i glavnih dešavanja možete stići za svega 10 do 15 minuta šetnje. Najbliža plaža Katsarka je udaljena samo 10 minuta šetnje.

Grecian Bay Hotel 5*

Rezervišite onliajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra Aja Nape. Od luke je udaljen samo desetak minuta šetnje. Od glavnog šetališta Aja Nape udaljeni ste samo nekoliko minuta hoda. U okolini hotela možete pronaći veliki broj kafića, restorana, supermarketa, taverni i prodavnica. Najbliža peščana plaža je Pantaku plaža.

Nissiblu Beach Resort 5*

Rezervišite onlajn svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela

Foto: Promo

Nissiblu je nov, luksuzan hotel, otvoren pred sezonu 2019 god. Nalazi se u laguni Nisi plaže, najpoznatije plaže u Aja Napi, na oko 2 km od centra grada. Posle samo jedne sezone poslovanja, hotel je vrlo visoko ocenjen na turističkim portalima.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg sajta www.wayout.rs ili tako što ćete nam se obratiti na imejl: office@wayout.co.rs

Foto: Promo

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti mejlom na office@wayout.co.rs ili pozivom na broj: +38111/41-44-284, +38111/41-44-286, +38111/41-44-294, +38111/41-44-295.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!