PADAO GRAD VELIČINE KAJSIJE: Srbija na udaru novog nevremena, pljuskovi sa grmljavinom se šire, katastrofa u Sjenici i Tutinu (FOTO/VIDEO

Novosti online

23. 06. 2024. u 16:23

KAO što su stručnjaci RHMZ i najavili, Srbija je i danas na udaru talasa koji donosi oluje, pljuskove sa grmljavinama i nažalost i - grad.

ПАДАО ГРАД ВЕЛИЧИНЕ КАЈСИЈЕ: Србија на удару новог невремена, пљускови са грмљавином се шире, катастрофа у Сјеници и Тутину  (ФОТО/ВИДЕО

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Pljuskova sa grmljavinom ima na krajnjem jugoistoku, jugozapadu i zapadu Srbije. Veoma jak grmljavinski sistem zahvatio je šire područje Bosilegrada i donosi grad i veoma obilne pljuskove.

Oluja sa grmljavinom zahvatila je i delove Peštera, a pljuskova sa grmljavinom ima i na širem području Užica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Jako nevreme praćeno gradom zahvatilo je u poslepodnevnim časovima područje Tutina i Sjenice.

Na području Tutina padao je grad veličine kajsije, dok gradonosni oblaci nisu zaobišli ni Sjenicu, gde je tukao grad veličine oraha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sudeći po veličini komada koji su padali s neba, materijalne štete će sigurno biti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U nastavku poslepodneva i u drugim predelima Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti, uz lokalne pljuskove sa grmljavinom, kojih već ima u južnim, jugozapadnim, zapadnim i jugoistočnim predelima Srbije, a kasnije posle podne i uveče biće ih i u ostalim predelima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

BONUS VIDEO - NEVREME U KRALjEVU: Led udarao na sve strane, oštećeni i automobili

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

SNAŽNO nevreme sinoć je pogodilo Srbiju. Oluja je prvo opustošila Sloveniju i Hrvatsku, a onda stigla i u našu zemlju. Trenutno novo nevreme pogodilo je Crnu Goru, a slike sa društvenih mreža svedoče o jačini oluje koja je nosila sve pred sobom. Sudeći po radarskim snimcima sa sajta "Vreme i radar", upravo ta oluja stići će u Srbiju u narednim satima.

02. 07. 2024. u 13:00

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor