Cena Dogecoina raste dok Playdoge meme kriptovaluta u ICO-u prikuplja 4 miliona dolara

Promo

20. 06. 2024. u 13:50

DOGECOIN se danas vraća u zelenu zonu nakon turbulentne nedelje, trenutno trgujući gotovo 2% više u odnosu na jučerašnju cenu.

Цена Dogecoina расте док Playdoge меме криптовалута у ICO-у прикупља 4 милиона долара

Foto: Promo

U isto vreme, nova pretprodajna meme kriptovaluta Playdoge takođe doživljava uspeh, nedavno premašivši prag od 5 miliona dolara prikupljenih sredstava.

                                       Posetite Playdoge

Cena Dogecoina (DOGE) raste, ali analitičari kažu da se može očekivati više

Cena Dogecoina dostigla je danas maksimum od 0,15 dolara, prekidajući niz padova koji su nedavno zahvatili cene kriptovaluta. Trenutno, Dogecoin se trguje po ceni od 0,143 dolara, što je rast od 3% danas, ali pad od 11% ove nedelje. Mesečni rast cene je gotovo na nuli, sa rastom od 1,5%.

Dogecoin (DOGE) trenutno ima tržišnu kapitalizaciju od 20 milijardi dolara i dnevni promet trgovanja od 1,2 milijarde dolara, što je rast od 12% danas. Porast u prometu trgovanja odražava olakšanje trgovaca nakon što je predsednik Federalnih rezervi Džerom Pauel dao pozitivne izjave o mogućim smanjenjima kamatnih stopa kasnije ove godine u svom govoru nakon sastanka Odbora za otvoreno tržište (FOMC) u sredu.

S očekivanim smanjenjem kamatnih stopa, analitičari predviđaju da će mnogo likvidnosti preliti na tržište, što će podržati rast cena kriptovaluta, uključujući i Dogecoin. Prebacujući se na akciju cene Dogecoina, trgovci su optimistični da će nastaviti da ubrzava u narednim mesecima.

Popularni X nalog, poznat kao CEO, pozvao je svoju publiku da "istraže šta se događa sa Dogecoinom (DOGE) kada BTC ulazi u otkriće cena." Analitičar je prikazao grafikon cena koji prikazuje meteoritički rast Dogecoina u 2021. godini, koji je nastupio nakon što je BTC probio svoj prethodni svevremenski vrh.

Doista, sa BTC-om koji je već u martu probio ATH prethodnog ciklusa, analitičar nagoveštava da je Dogecoin spreman da ponovi svoju bullish putanju. Ali sa Dogecoin-om koji predvodi visokooktansko tržište meme kriptovaluta, njegov bullish pogled odražava daljnje uzbuđenje oko meme-fokusiranih kripto imovina.

Jedna od najperspektivnijih je doge-tematska Playdoge, koja kombinuje viralnost meme kriptovaluta i korisnost Play-to-Earn (P2E). Projekat se trenutno nalazi u pretprodaji i do sada je prikupio preko 4 miliona dolara.

Nova meme kriptovaluta Playdoge u pretprodaji prikupila je preko 4 miliona dolara

Pretprodaja Playdoge omogućava investitorima da kupe $PLAY pre lansiranja igre koje je široko očekivano. Za ovu igru je inspiracija bila poznata Tamagotchi igra iz 1990-ih godina. Sa Playdoge-om, korisnici mogu brinuti o doge-u tako što će se pobrinuti da dobije dovoljno hrane, zabave i odmora.

Ali Playdoge ide korak dalje u odnosu na originalnu igru uvodeći Play-to-Earn dinamiku koja nagrađuje igrače za učešće. Cilj igre je da se popne na rang listu projekta zaradom XP-a. Igrači mogu zarađivati XP brinući se o svojim ljubimcima ili završavajući mini igre. Usponom na rang listi projekta, korisnici mogu zarađivati više $PLAY nagrada.

Oni mogu te tokene unovčiti za druge kriptovalute, koristiti ih za kupovinu u igri ili ih zaključavati. Trenutno, staking nudi 216% APY, ali će se ovaj broj smanjiti kako raste staking pool. Štaviše, cena pretprodaje Playdoge će nastaviti da raste tokom kampanje; sledeće povećanje cene će se desiti uskoro.

Cena je trenutno $0,00507, ali će se povećati za dan ili kada se dostigne ukupan rast od $4,6 miliona. Imajući to na umu, potencijalni kupci imaju ograničeno vreme da kupe tokene po najnižoj mogućoj ceni.

                                               Posetite Playdoge

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu