Dok Dogeverse ICO od 15 miliona dolara ulazi u završnu fazu, može li to biti najveća meme kriptovaluta 2024?

Promo

31. 05. 2024. u 08:23

MEME kriptovalute su imale izuzetno uspešnu 2024. godinu, pri čemu su neki od najboljih tokena ostvarili povrat od 1312,6%.

Док Dogeverse ICO од 15 милиона долара улази у завршну фазу, може ли то бити највећа меме криптовалута 2024?

Foto: Promo

Čak i dok je trčanje malo usporilo, meme kriptovalute napreduju, a mnoge pretprodaje dostižu nove visine.

Jedna od najuzbudljivijih pretprodaja ove godine je Dogeverse ($DOGEVERSE). Ovaj predprodajni projekat meša viralnost meme kriptovaluta sa tehnologijom premošćavanja kako bi se stvorila multichain meme kriptovaluta koja je već prikupila više od 15 miliona dolara. Mnogi trgovci i analitičari predviđaju da bi Dogeverse mogla biti jedna od najvećih meme kriptovaluta koja će se pojaviti ove godine.

Posetite Dogeverse

Kriptovaluta Dogeverse predvodi čopor

Iako je ovaj ciklus meme kriptovaluta video razne nove životinje koje su stupile na scenu - mačke, foke i lenjivce, da spomenemo samo neke - jasni pobednik 2024. je skromni pas. CoinGecko čak ima stranicu posvećenu praćenju kretanja cena kriptovaluta s temom pasa.

Trenutno, četiri vodeće meme kriptovalute su kriptovalute sa temom pasa: Dogecoin, Shiba Inu, dogwifhat i FLOKI. Mnogi od njih su doživeli ogroman rast. Novopridošlica dogwifhat naglo je porasla za 3.000% između januara i marta. U međuvremenu, poznatiji FLOKI je u porastu od 35%

Dok su kriptovalute poput Pepe-a doživele profitabilne povrate, Shiba Inu je i dalje najbolji pas u svetu meme-ova. Sada se čini da je sva pažnja usmerena na najnoviju pretprodaju meme kriptovaluta na temu pasa, koja je prikupila više od 15 miliona dolara od početka u aprilu.

Dogeverse, multichain meme kriptovaluta prikuplja astronomskih 15 miliona dolara

Dogeverse je brzo postao jedna od pretprodaja meme kriptovaluta o kojima se najviše govori ove godine. Token je prva meme kriptovaluta koja je dostupna na šest različitih blockchain-a, a takođe nudi visoke nagrade za ulaganje investitorima u pretprodaji. Već je dospeo na naslovne strane, a investitori pristižu, a neki analitičari očekuju 10x prinos.

Projekat Dogeverse prati chain Shiba Inua po imenu Cosmo the Doge. Cosmo deli svoje sposobnosti multichain putovanja s vlasnicima $DOGEVERSE-a kako bi se mogli kretati između lanaca.

Token je dostupan za kupovinu na Ethereumu, BNB lancu, Poligonu, Solani, Avalancheu i Baseu, a vlasnici mogu zatražiti svoje tokene u čejnu po svom izboru nakon završetka pretprodaje. Koristeći Wormhole tehnologiju, Dogeverse omogućava vlasnicima da preskaču čejnove uz minimalne naknade za gas kroz Dogeverse most.

Investitori u pretprodaji sada mogu uložiti $DOGEVERSE za impresivan prinos

Pored funkcionalnosti više čejnova, Dogeverse omogućava vlasnicima da ulože svoje $DOGEVERSE tokene i zarade visok APY. Svako ko kupi svoje tokene koristeći Ethereum moći će uložiti svoje tokene za povrat od 58% na uloženu investiciju. Ovo dodaje još jedan nivo korisnosti tokenu, gde vlasnici mogu zaraditi pasivni prihod.

Nagrade će se deliti na dve godine, a 20 milijardi dolara DOGEVERSE izdvojeno je za nagrade za ulaganje.

Pretprodajni investitori će moći odmah da ulože svoje tokene i uživaju u najvećem profitu.

Trenutno je cena tokena 0,00031 USD, ali na osnovu uspeha pretprodaje, mnogi očekuju da će ova cena porasti kada se pretprodaja završi i token bude izlistan na DEX-ovima. To znači da bi sada mogla biti poslednja prilika da kupite Dogeverse po ovoj niskoj ceni jer se pretprodaja bliži kraju.

Posetite Dogeverse

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!