DUGAČKE KOLONE: Velike gužve na putevima i naplatnim rampama posle praznika (VIDEO)

Novosti online

06. 05. 2024. u 18:17

NA putevima u Srbiji trenutno su velike gužve jer se mnogi vraćaju sa prazničnog odmora, a na magistralnom putu koji povezuje Zlatibor i Čačak od popodnevnih časova registrovane su velike saobraćajne gužve.

ДУГАЧКЕ КОЛОНЕ: Велике гужве на путевима и наплатним рампама после празника (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/AMSS

Vozila su zarobljena u kilometarskim kolonama, a putovanje do kuće se im višestruko produžilo.

- Krenuli smo pre skoro pola sata i nismo ni bližu Užica, deonicu koju je trebalo da pređemo za svega desetak minuta još nismo prešli. Sada u kolonama milimo i nema ni naznaka da ćemo pre mraka stići do prestonice. Samo da stignemo nekako do autoputa i Bog da nas vidi - rekao je za Rinu Ivan Rabrenović iz Beograda koji je prvomajske i vaskršnje praznike proveo na najposećenijoj planini u Srbiji, na Zlatiboru.

Na naplatnim rampama na auto-putu Miloš Veliki tokom dana nisu zabeležena veća zadržavanja, nema gužvi u saobraćaju. Ipak, velike gužve su registrovane na pumpi koja se nalazi na auto-putu u smeru ka Beogradu.

Kako se vidi na slikama objavljenim na društvenim mrežama, na naplatnoj rampi Bubanj potok je takođe pojačana frekvencija vozila, a kako prenosi instagram profil "serbialive_beograd", formirala se kolona vozila dugačka jedan kilometar.

Naplatna rampa ka Beogradu gužva 1 km. Bubanj potok - navodi se na već pomenutom profilu.

BONUS VIDEO: SVEČANO U PARIZU: Najradosniji hrišćanski praznik proslavljen u crkvi "Sveti Sava"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije