NOVA FILIJALA ALTA BANKE

Promo

11. 08. 2023. u 11:50

ALTA Banka je, osluškujući potrebe tržišta, 07. avgusta 2023. godine otvorila novu filijalu u Nišu koja dokazuje razvoj,  stabilnost i pouzdanu podršku građanima i privredi. Širenjem poslovne mreže ALTA Banka nastavlja da proširuje dostupnost svojih usluga i pruža servis velikom broju novih i postojećih klijenata.

НОВА ФИЛИЈАЛА АЛТА БАНКЕ

Foto: Promo

Široka paleta bankarskih proizvoda, kvalitetna usluga, pouzdanost i iskustvo kao i stručno osoblje i moderan i prijatan ambijent su ključni benefiti koji doprinose zadovoljstvu postojećih i novih klijenata ALTA Banke.

Tokom otvaranja nove filijale, kako gostima tako i zaposlenima se obratila predsednica Izvršnog odbora, dr Una Sikimić

- Posebno nam je zadovoljstvo što je ALTA Banka od danas otvorila vrata naše poslovnice u gradu Nišu, trećem po veličini gradu u našoj zemlji, kako bi bili dostupan servis našim klijentima od Niša, preko Beograda do Novog Sada i Subotice, pored Vršća i Lučana,  uz planove da nastavimo širenje naše poslovne mreže. Pozivam građane i privrednike u Nišu, i okolnim mestima, da posete našu poslovnicu, da se obrate našim zaposlenima koji će im pružiti servis, dati savet i sa kojima će, verujem, pronaći način za započinjanje uspešne saradnje.

Nakon obraćanja predsednice Izvršnog odbora, usledio je prigodan koktel, praćen džez muzikom u duhu Nišville Jazz Festivala čiji je sponzor ALTA Banka.

Nova filijala ALTA Banke se nalazi u samom centru Niša, na adresi Vožda Karađorđa broj 2. Otvorena je radnim danima od 08h do 20h kao i subotom od 08h do 13h.

U toku je promotivni period u ALTA Banci u vezi sa besplatnim održavanjem računa, sigurne štednje, kao i keš kredita i kredita za refinansiranje. Dodatne informacije, o svim uslugama i proizvodima koje ALTA Banka pruža, možete pronaći putem site-a https://altabanka.rs/ kao i pozivom na broj 018/ 41 56 999.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!