Zlatibor dobija heliodrom – kome će biti dostupan?

Promo

06. 04. 2023. u 10:00

KAKO se svet razvija, a sa njim i turizam i zahtevi modernog načina života, sve što nam je ranije bilo nezamislivo postaje moguće.

Златибор добија хелиодром – коме ће бити доступан?

Foto: Promo

Nešto što je doskoro smatrano luksuzom danas je već standard, i konstantno se teži nečemu novom da bi se nešto moglo zvati „luksuznim“. Jedan od najnovijih trendova koji postoji je postavljanje heliodroma na stambene zgrade, nudeći enormnu pogodnost i ekskluzivnost onima kojima ove zgrade i stanovi predstavljaju dom ili investiciju za budućnost.

Ovaj trend je započeo 1963. godine u Njujorku, kada je postavljen prvi Helipad na zgradi Met Life. A danas, neki od najpoznatijih hotela i zgrada na svetu su se priključili ovom trendu. Najpoznatiji hotel je svakako Burj Al Arab u Dubaiju, koji postoji od 1999. godine. Ovi objekti su pojam luksuza i ugostiteljstva doveli do nekih sasvim novih visina. Na Helipadu Burj Al Araba su 2005. godine Rodžer Federer i Andre Agasi čak odigrali i revijalni teniski meč.

A sada, investitor Stan Projekt je odlučio da se priljuči tim trendovima i predstavi prvi Helipad na Zlatiboru na svom objektu Royal Gardens. Lociran nadomak samog jezera i ulaska na Zlatibor, Royal Gardens će sa ovim konceptom predstavljati sasvim novi simbol ove planine i nešto po čemu će biti prepoznatljiv i jedinstven na Zlatiboru.

Foto: Promo

Možete li da zamislite da sletite direktno na krov svog novog doma ili da vas helikopter odveze negde po vašoj želji kada god to zamislite? Uz premijum lokaciju, zadivljujući dizajn i najviše standarde kvaliteta gradnje – ovo je remek-delo moderne arhitekture Zlatibora. Prema informacijama koje smo dobili od investitora, neumorno se radi na tome da svaki detalj bude savršen i ovaj objekat će definitivno predstavljati NOVI SIMBOL ZLATIBORA.

Foto: Promo

 

Iz sektora prodaje investitora rekli su nam da su kupci i te kako upoznati sa benefitima korišćenja dodatnih sadržaja u objektu i da je upravo odluka da ovaj objekat ima heliodrom u ogromnoj meri uticala na odličnu prodaju apartmana u ovom kompleksu. Kupci će sve sadržaje moći da koriste po povlašćenim cenama i to bez potrebe da izađu iz objekta u kome imaju apartman.

Foto: Promo

Pozivamo i Vas da budete deo ovog izuzetnog iskustva. Ne propustite priliku da posedujete deo luksuza u prvom zlatiborskom objektu koji ima heliodrom. Kontaktirajte sa prodajnim timom investitora, kompanije Stan projekt +38169690690, +38169688888, +381631112206, +38163304005 ili saznajte sve o dostupnim stanovima i sadržajima na sajtu www.RoyalGardensZlatibor.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

OVO JE SVE ZANIMALO: Đoković otkrio do kada će igrati za reprezentaciju