VOJSKA PODRŠKA POLICIJI U POTRAZI ZA DVOSTRUKIM UBICOM: Predsednik Crne Gore Jakov Milatović o odluci Saveta za odbranu i bezbednost

M. SEKULOVIĆ

27. 10. 2024. u 10:04

SAVET za odbranu i bezbednost je doneo odluku o angažovanju Vojske Crne Gore kao podrške pripadnicima Uprave policije, u potrazi za naoružanom osobom osumnjičenom za ubistvo dve osobe u selu Tomaševo- opština Bijelo Polje.

ВОЈСКА ПОДРШКА ПОЛИЦИЈИ У ПОТРАЗИ ЗА ДВОСТРУКИМ УБИЦОМ: Председник Црне Горе Јаков Милатовић о одлуци Савета за одбрану и безбедност

Predsednik.me

Ova odluka je doneta u cilju doprinosa unutrašnjoj bezbednosti u miru u okviru dodeljene misije Vojske za podršku drugim institucijama, a sve u skladu sa Zakonom o odbrani - saopštio je jutros predsednik Crne Gore Jakov Milatović, čime su potvrđene vesti i angažovanju ljudstva, naoružanja i opreme Vojske u potraziza svirepim ubicom Alijom Blijagićem.

-Poverenje građana u pripadnike Policije i Vojske da će uspeti u izvršenju ovog zadatka, i povratiti osećaj sigurnosti građanima, sada su najvažniji. U ime Saveta za odbranu i bezbednost apelujem na sve da zajedničkim delovanjem na terenu doprinesu da ova akcija bude uspešna.

- U ovim teškim trenucima, mislima smo uz porodicu Madžgalj, kojoj upućujem izraze iskrenog saučešća zbog gubitka njihovih najdražih Milenke i Jovana - saopštio je Milatović.

Da podsetimo, kriminalac Alija Balijagić iz Banjskog Sela kod Bijelog Polja, ubio je u petak oko 21 sat u njihovoj kući mirne ljude Milenku (69) i Jovan Madžgalja, hicima ispaljenim kroz prozor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRAMA, SVE SE REŠAVA U BEOGRADU: Đoković u problemu, ovu vest nije želeo da čuje