MEDOJEVIĆ: DPS mora da bude uništena i zabranjena

Novosti online

26. 10. 2024. u 22:57

FUNKCIJA policije, ANB-a, i carina u Crnoj Gori su bile da se sačuva DPS, rekao je u Slobodnoj zoni sa Draženom Živkovićem na Prvoj televiziji lider PzP Nebojša Medojević.

МЕДОЈЕВИЋ: ДПС мора да буде уништена и забрањена

Foto: Printscreen/TV Prva

Medojević dodaje da su te institucije postale dio kriminalne korporacije i organizacije a njihova uloga nije bila ta da čuvaju državu, već kriminalni sistem DPS-a na vlasti i Mila Đukanovića.

- Da nije bilo DF-a, i da nije došlo do direktne komunikacije između mene i Andrije Mandića ne bi bilo ni promena. Zamislite šta bi se dešavalo u Crnoj Gori da nije bilo 2012. godine i formiranja DF-a. Mi smo imali određene političke razlike koje smo prevazišli zbog Crne Gore. PzP je imao za cilj rušenje Mila Đukanovića jer sa DPS-om nije moglo biti pomirenja. Nije samo problem Milo Đukanović lično. Jeste problem, ali je problem i sistem koji je on izgradio prethodnih 30 godina - kazao je Medojević.

Na pitanje ko je gospodar Crne Gore nakon 2020. godine, Medojević navodi da nije niko, i da sa organizacijama bivšeg režima ne može da se bori ako će da im se izvinjavaju.

- DPS mora da bude uništena i zabranjena, njene vođe pohapšene, imovina nacionalizovana, kao što se radi u demokratskim državama. Tu nema filozofskih rešenja - kazao je Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SADA GA BRANI: Slavni Amerikanac otkrio kako će izgledati dalja karijera Novaka Đokovića