SAUČEŠĆE PORODICI UBIJENIH: Povodom svirepog zločina u Sokolccu kod Tomaševa, oglasio se predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić

M. SEKULOVIĆ

26. 10. 2024. u 10:55

PORODICI ubijenih brata i sestre Jovana i Milenke Madžgalj želim da izrazim iskreno saučešće u ovom bolnom trenutku, uz snažno uverenje da će zločinac što pre biti uhvaćen i izveden pred lice pravde.

САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦИ УБИЈЕНИХ: Поводом свирепог злочина у Соколццу код Томашева, огласио се председник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић

V.K.

Ovo je deo poruke saučešća porodici Madžgalj koju je nakon svirepog zločina u zaseoku Sokolac kod Tomaševa u opštini Bijelo Polje uputio predsednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

- Ovim putem želim da pružim punu podršku organima reda i bezbednosti u Bijelom Polju u naporima da uhvate svirepog ubicu koji je sinoć u selu Tomaševo počinio ovaj gnusni zločin. Apelujem na stanovnike Tomaševa i Bijelog Polja da postupe shodno onim informacijama koje su dobili iz Uprave policije, a to je da ostanu svojim domovima dok zločinac ne bude uhvaćen - saopštio je Manddić.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOPIRA ĐOKOVIĆA U SVEMU: Očajnički potez italijanskog tenisera, ali u jednoj stvari nikad neće moći biti Novak (VIDEO)