KONTINUIRANO PROTIV KRIMINALITETA: Prijave i hapšenja više lica zbog svih vrsta delikata

V.V.

24. 10. 2024. u 14:17

Policijski službenici hercegnovskog Odeljenja bezbednosti, u okviru pojačanih planskih aktivnosti na suzbijanju svih oblika kriminaliteta, od imovinskih delikata do zloupotrebe narkotika, podneli su krivične prijave ili lišili slobode više lica.

КОНТИНУИРАНО ПРОТИВ КРИМИНАЛИТЕТА: Пријаве и хапшења више лица због свих врста деликата

Foto: V.V.

Iz Uprave policije saopštili su da su identifikovali i lišili slobode V.P.(49) iz Podgorice, protiv kojeg je podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio tešku  krađu u prodavnici elektronskih uređaja i tehnike u Zelenici. Otuđio je šest mobilnih telefona čija je vrednost oko 6.500 evra. Zbog sumnje da je u hotelu u Bijeloj počinio isto krivično delo, otuđivši elektronski uređaje  za poslovanje, identifikovan je C.N.(46) iz Herceg Novog, i protiv njega je po nalogu tužioca podneta krivična prijava. Policijski službenici su krivičnu prijavu podneli i protiv Š.D.(24) državljanina Bosne i Hercegovine zbog sumnje da je počinio krivično delo oduzimanje vozila u naselju Rose, na Luštici.Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku.

Osumnjičeni za ugrožavanje sigurnosti na štetu maloletnog lica starog 15 godina iz Herceg Novog, krivične prijave su podnete protiv tri maloletna lica istog uzrasta. Oni su oštećenom upućivali pretnje koje su kod njega izazvale osećaj uznemirenosti. Krivična prijava Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podneta je i protiv Lj.N.(36) iz Herceg Novog, zbog sumnje da je omogućio uživanje opojnih droga drugom licu. Iz ove oblasti podneto je i više prekršajnih prijava.

U cilju održavanja stabilnog bezbednosnog ambijenta i otkrivanja i suzbijanjs svih oblika kriminaliteta, službenici hercegnovskog odeljenja bezbednosti nastaviće sa kontinuiranim pojačanim aktivnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI SE NA SVETU PETKU POSTI? U nedelju je crveno slovo