JASNE DOKIĆ NEMA NA LISTI: Nije bila sa Jovanovićem ni na predaji OIK-u

Novosti online

23. 10. 2024. u 11:02

POTPREDSEDNICA opštine Budva Jasna Dokić nije na listi grupe građana “Budva naš grad - Nikola Jovanović” za predstojeće lokalne izbore koji će biti 17. novembra.

ЈАСНЕ ДОКИЋ НЕМА НА ЛИСТИ: Није била са Јовановићем ни на предаји ОИК-у

Foto: Printscreen

Dokićeva, koja je važila za ključnu figuru grupe građana na majskim izborima i koja je kao meštanka bila druga na listi, sada je sklonjena.

Navodi se i da je Dokićeva napustila političku opciju, međutim, i dalje se čekaju zvanične izjave.

Takođe se navodi da Dokićeva nije prisustvovala jučerašnjoj predaji liste "Budva naš grad", iako su brojni opštinski funkcioneri bliski Jovanovićevom političkom bloku nastalom raspadom nekadašnjeg Demokratskog fronta bili prisutni. 

Ona se javno protivila da "Budva naš grad" pregovara sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) nakon majskih izbora.

- Iz Jovanovićevog tabora je Vijestima pre nekoliko dana rečeno da će prednost na listi dati mladim ljudima, a da će na začelju ostati funkcioneri. To je potvrdio i svojim ličnim primerom, pa se on našao na poslednjem, 33. mestu, dok je formalno nosilac liste meštanin Dejan Božović - prenose Vijesti.

Opštinski funkcioneri, sekretar za investicije Joko Popović i glavna gradska arhitektica Jelena Lazić, koji su na majskim izborima bili u prvih pet kandidata za odbornike, sada su prihvatili odluku političke grupacije kojoj pripadaju i nalaze se sa Jovanovićem na začelju.

Poznavaoci političkih prilika ocenjuju da bi odlazak Jasne Dokić iz "Budva naš grad" toj listi zadao jak udarac, imajući u vidu da je kao meštanka doprinela velikom broju glasova na majskim izborima.

(Vijesti)

BONUS VIDEO:

SVETSKO PRVENSTVO U TANGU: Pogledajte plesače kako se takmiče u najzanosnijem plesu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

SLOBODARSKI KALENDAR: Detaljno po datumima - kako je teklo oslobađanje Beograda