VUČUROVIĆ: Vidim listu Milatovića i URE kao deo buduće vlasti u Podgorici

Novosti online

06. 10. 2024. u 08:37

POSLANIK Nove srpske demokratije i koalicije Za budućnost Crne Gore Jovan Jole Vučurović kazao je sinoć u "Slobodnoj zoni" sa Draženom Živkovićem da su u koaliciji Za budućnost Podgorice predstavili rezultate koje su imali na lokalnom nivou i da se nisu bavili identitetskim temama.

ВУЧУРОВИЋ: Видим листу Милатовића и УРЕ као део будуће власти у Подгорици

Novosti

- Čini mi se da su nas građani u nekoj meri nagradili za to što smo radili. Ipak, ostvaren rezultat nije dovoljan da bismo formirali vlast i zato verujemo da postoji politički trezveno razmišljanje od nekih drugih organizacija koje su uzele respektabilan broj glasova da možemo da formiramo vlast u Podgorici. Moje je mišljenje da nema potrebe da građani Podgorice čekaju mesecima da se formira vlast kad prosto imamo jedan zbir mandata - kazao je Vučurović.

Kao deo buduće vlasti, Vučurović navodi da vidi listu Jakova Milatovića, kao i građanski pokret URA.

- Mislim da GP URA treba da ima u vidu da smo ih zvali u vlast kada nam nisu bili potrebni iako saopštavaju neistine na račun naše koalicije. I u Nikšiću je URA deo vlasti u Nikšiću, iako nisu bili potrebni 2021. godine jer smo mi i Demokrate imali dovoljan broj mandata, ali smo želeli da budemo pošten partner. To smo uradili i u Podgorici, da bi oni izglasali skraćenje mandata u Skupštini Podgorice - kazao je Vučurović.

Poslanik navodi da misli da nije vreme da bilo ko koga ucenjuje, već da je bitno da se formira vlast na korist građana Podgorice. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)

NEBOJŠA Popović iz Kikinde radio je u hemijskoj industriji "Hemik", nekadašnjem jugoslovenskom gigantu, koji propada dolaskom bivše vlasti na čelo države. Godine posvećenosti i rada u "Hemiku" bile su izbrisane jednim potezom političara. Nebojša, kao i 130 drugih radnika zaposlenih u "Hemiku", među kojima je bio i njegov otac, ostaju bez posla. Izgubio je sve ono u šta je verovao. Život u Kikindi postao je borba za opstanak.Za Nebojšu dolazi do promene 2015. godine, kada u Kikindu stižu nove fabrike.

06. 10. 2024. u 09:00

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)