UHAPŠEN VIŠESTRUKI POVRATNIK: Državljanin Srbije silovao devojku u Budvi

B. DABIĆ

26. 09. 2024. u 10:17

ZBOG sumnje da je silovao ženu u Budvi, budvanska policija uhapsila je Pantu Pantelića (47), državljanina Republike Srbije.

УХАПШЕН ВИШЕСТРУКИ ПОВРАТНИК: Држављанин Србије силовао девојку у Будви

Foto: B.D.

 Iz crnogorske Uprave policije, naveli su da je Pantelić  u Srbiji višestruki povratnik u vršenju krivičnog dela silovanje.

Iz Uprave policije je potvrđeno da je uhapšen osumnjičeni za silovanje devojke u Budvi.

Ona  je u utorak ujutro prijavila budvanskoj policiji da je silovana od strane njoj nepoznatog lica, na jednoj plaži u tom gradu, kojom prilikom je zadobila i povrede.

Za mladu ženu trčanje pored mora u Budvi, u utorak ujutro pretvoreno je u životni košmar i doživotnu  trauma. Nepoznati muškarac je oborio na zemlju. Devojka je pokušavala da ga odgurne, da se otrgne, ali nije uspela. Silovana je na plaži.

"Službenici Regionalnog centra „Jug“, Odeljenja bezbednosti Budva su, nakon niza preduzetih radnji iz svoje nadležnosti, sinoć locirali i lišili slobode lice osumnjičeno za silovanje u tom gradu. Napominjemo ovo krivično delo na teret se stavlja P.P. (47) iz Republike Srbije i on je večeras lociran i lišen slobode", naveli su iz policije. 

Proverama je utvrđeno i da je ovo lice višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela protiv polnih sloboda.

P.P. će, dodaju, uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost u zakonskom roku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

ŠEK ŠOKIRAO CEO SVET: Amerikanci neće uzeti zlato na Olimpijskim igrama 2028! Ovi timovi mogu do postolja!