U NIKŠIĆU UHAPŠENE TRI OSOBE: Posle kontrole napali policajce

M. SEKULOVIĆ

26. 06. 2024. u 21:54

ZBOG napada na policijske službenike u Nikšiću uhapšene su tri osobe.

У НИКШИЋУ УХАПШЕНЕ ТРИ ОСОБЕ: После контроле напали полицајце

Foto V. K.

Naime, policija je u mestu Dragovoljska ploča, vršeći redovnu saobraćajnu kontrolu, izdala znak za zaustavljanje vozilu marke "Audi", nikšićkih registarskih oznaka koje se nije zaustavilo već je nastavilo kretanje. 
-Policijski službenici su se uputili za njim i sustigli ga, te utvrdili da se u vozilu nalaze tri lica - vozač R.L. (38) i saputnici I.M. (20) i jedno maloletno lice staro 17 godina.
Vozač je zatim odbio da se podvrgne alkotestiranju i pokušao da se udalji u čemu je sprečen od strane policijskih službenika. Njegovi saputnici su u tom trenutku fizički napali policijske službenike čupajući ih za ruke i za delove uniforme, sprečavajući ih da izvrše službene radnje. Tom prilikom policijski službenici zadobili su lake telesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore, čiji pripadnici su uz upotrebu srestava prinude savladali trojicu Nikšićana koji su dovedeni u službene prostorije. Po nalogu tužioca lišeni su slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!