"DOLAZIM SA PLAVOM TORBOM" Oglasio se Knežević pred povratak u Crnu Goru - Mnogima nije prijatno što se vraćam

V.K.

30. 04. 2024. u 11:04

DOSTINI nije prijatno što dolazim… Izdržaću, izdržao sam i gore, kazao je Knežević.

ДОЛАЗИМ СА ПЛАВОМ ТОРБОМ Огласио се Кнежевић пред повратак у Црну Гору - Многима није пријатно што се враћам

Foto: V. Danilov

Optuženi biznismen Duško Knežević kazao je za podgoričke Vijesti da u Crnu Goru stiže sa plavom torbom i da mnogima nije prijatno što dolazi. On je 2019. kazao da je nekadašnjem predsedniku Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milu Đukanoviću dao novac koji se nalazio u plavoj torbi, što je Đukanović demantovao.

- Pristao sam da se vratim u Crnu Goru posle odluka suda da budem izručen. Proceduralno nismo koristili mogućnosti koje smo imali, jer se vrši pljačka moje imovine u Crnoj Gori i hteo sam da dođem da to zaustavim, ali i da dokažem svoju nevinost, jer svi ljudi koji su me optuživali sada su već u zatvoru, kazao je on.

Upitan kome odgovara, a kome ne to što sada dolazi, odgovorio je:

- Dolazim s plavom torbom, ali mi ide sa teget kombinacijom. Dostini nije prijatno što dolazim… Izdržaću, izdržao sam i gore, kazao je Knežević, dodajući da je u vojnoj bazi u Londonu, gde će crnogorska policija doći za njega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!