ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објавио је на инстаграм профилу "будућност Србије" фотографију из кухиње Председништва, током припреме српских гастрономских специјалитета.
МИНИСТАР одбране Братислав Гашић изразио је саучешће поводом смрти Драгана Марковића Палме и поручио да ће сећање на њега бити испуњено поштовањем због свега што је постигао.
ПРЕДСЕДНИК Владе Републике Србије Милош Вучевић изразио је породици, пријатељима и члановима Јединствене Србије саучешће поводом смрти Драгана Марковића Палме.
ДРАГАН Марковић Палма преминуо је вечерас после краће болести у 65. години живота, a oстаће упамћен и као политичар који је својим изјавама често умео да насмеје грађане Србије.
Biljana
30.12.2020. 13:09
Lepo od predsednika sto je nasao vremena i pokazao zelju da se zahvali radnicima zaposlenim u kuhinji Predstevnistva.
Uros
30.12.2020. 13:13
Tako se to radi. Vredne ruke ovih kuvarica su tokom cele godine brinule o ishrani zaposlenih u Predsednistvu i treba im se zahvaliti, zasluzuju.
Bajic
30.12.2020. 14:34
Ovo su zanimanja koja su za pohvalu i uvazavanje.Lep gest predsednika
Anka
30.12.2020. 14:56
Predsednik je uvek tu da pripomogne, ništa bez domaće kuhinje
Tanja
30.12.2020. 16:28
Sve su to nasi srpski specijaliteti.
Marija
30.12.2020. 16:33
Vucic je pravi srpski domacin.
Katarina
30.12.2020. 16:34
Predsednik obozava domacu kuhinju!
Bojana
30.12.2020. 17:39
Lepo je pomenuti i osoblje predsedništva, ovim se idi da se g. Predsednik brine o svemu.
Ivana
30.12.2020. 19:26
Divan gest našeg predsednika Vučića koji poštuje svakog radnika u Predsedništvu.
Mily
30.12.2020. 20:30
Prebranac je uvek odlican izbor, a ko hoce da nauci, taj i moze, prema tome, predsednice- samo napred!
Radojko
30.12.2020. 20:45
Predsednik skromno pokazuje narodu sta bi mogao da jede da se trudio i verovao u sebe...
Mirjana
30.12.2020. 21:55
Lepo od predsednika,tako se to radi!
Marina
30.12.2020. 22:18
Ovo su zanimanja koja su za pohvalu i uvazavanje. Lep gest predsednika
Ivana
31.12.2020. 07:16
Srbija se moze pohvaliti izvrsnim gastronomskim specijalitetima.