Тенис
СЕНЗАЦИЈА: Ига Швјонтек добила меч са 6:1, 6:0 - и испала са завршног турнира!
07. 11. 2024. у 18:43
СРБИЈА СЕ РАДУЈЕ: Међедовић у полуфиналу Београд опена! Са Ђереом за финале!
07. 11. 2024. у 18:02
Фудбал
НЕМАЧКА ТУГУЈЕ: Преминула легенда Бундеслиге коју су упоређивали с Бекенбауером
07. 11. 2024. у 18:16
БОРАЦ СЕ "СМРЗАО" НА ИСЛАНДУ: Бањалучани поражени од Викингура у Лиги конференција
07. 11. 2024. у 17:46
aleksa
14.10.2020. 09:29
ja sam zanatlija ,proizvodnja kora od 1984.god. .ta masina postoji i pre 2006.godine.nista novo on je mozda uradio prpravke i prijavio patent a kvalitet kora nikakav.tzv masinske kore .zilave i nikad ne mogu da budu kao rucno pravljene.na pakovanju pise da su i za baklave ali nije tacno .za baklave se koriste tzv Tanke kore koe nisu pecene nego susene a ova masina ih nikada ne moze napraviti.one se suse na platnu i baklave i pite budu ukusnije .to znaju one starije generacije i ima ih samo u par radionica u Beogradu.ne pravite senzaciju nego proverite kvalitet kora koje proizvodi.koje testo je bolje rucno meseno ili masinsko.zasto se pizza pravi samo rucno.
Niko
14.10.2020. 11:58
Tacno o tome je i rec, radilo je 7 radnika a sada jedan, znaci jedna porodica ce imati za hleb a njih 6 nece... Nema sta svaka cast... Bolje da si izmislii masinu kojoj treba 10 radnika... Znaci 10 porodica... Ali sta zna inzinjer... Gleda da firma zaradi sto vise sa sto manje ljudi