Тенис
ТРОИЦКИ САОПШТИО СПИСАК: Ево да ли ће Новак Ђоковић играти за Србију против Данске
06. 01. 2025. у 12:30
ВТА ЛИСТА: Олга Даниловић назадовала, Арина Сабаленка и даље први рекет света
06. 01. 2025. у 10:52
ПРВА АТП ЛИСТА У 2025. ГОДИНИ: Ово је поредак најбољих 10 тенисера света
06. 01. 2025. у 10:28
КРАЈ ЗА СРПКИЊУ: Лола Радивојевић елиминисана у квалификацијама за Аустралијан опен
06. 01. 2025. у 09:53
Фудбал
ПРЕОКРЕТ ЗА ИНФАРКТ! Интер и Милан одиграли меч о коме ће се говорити
06. 01. 2025. у 21:57 >> 22:00
ЧЕТВРТОЛИГАШ СЕ ПОКЛОНИО "КРАЉУ": Реал Мадрид у четвртфиналу Купа Краља
06. 01. 2025. у 21:34
aleksa
14.10.2020. 09:29
ja sam zanatlija ,proizvodnja kora od 1984.god. .ta masina postoji i pre 2006.godine.nista novo on je mozda uradio prpravke i prijavio patent a kvalitet kora nikakav.tzv masinske kore .zilave i nikad ne mogu da budu kao rucno pravljene.na pakovanju pise da su i za baklave ali nije tacno .za baklave se koriste tzv Tanke kore koe nisu pecene nego susene a ova masina ih nikada ne moze napraviti.one se suse na platnu i baklave i pite budu ukusnije .to znaju one starije generacije i ima ih samo u par radionica u Beogradu.ne pravite senzaciju nego proverite kvalitet kora koje proizvodi.koje testo je bolje rucno meseno ili masinsko.zasto se pizza pravi samo rucno.
Niko
14.10.2020. 11:58
Tacno o tome je i rec, radilo je 7 radnika a sada jedan, znaci jedna porodica ce imati za hleb a njih 6 nece... Nema sta svaka cast... Bolje da si izmislii masinu kojoj treba 10 radnika... Znaci 10 porodica... Ali sta zna inzinjer... Gleda da firma zaradi sto vise sa sto manje ljudi