ТРЕЋИ У ПРИПРЕМИ ЋЕВАПА: Успех Параћинаца куварског смера ЕТШ

Зорана Рашић
Зорана Рашић

04. 09. 2024. у 18:15

ПОЧЕТАК школске године обележила је и лепа вест из параћинске Економско-трговинске школе (ЕТШ) која на једном од смерова школује будуће куваре.

ТРЕЋИ У ПРИПРЕМИ ЋЕВАПА: Успех Параћинаца куварског смера ЕТШ

Фото: Фејсбук/ЕТШ Параћин

После скоро две деценије ученици овог смера поново су се нашли на списку освајача награда у оквиру једне од пратећих манифестација  недавно одржане „Лесковачке роштиљијаде“.

Такмичење ученика средњих угоститељских школа је било међународног карактера и одржано је 31. пут заредом, а будући мајстори роштиља надметали су се у припреми ћевапа, пљескавица и иновацијама.

У конкуренцији талентоване деце завршних разреда угоститељских школа из Лесковца, Вучја. Београда, Чајетине, Пријепоља, Врања и Скопља, Параћинци су освојили треће место у припреми ћевапа.

Параћински роштиљ-тим су чинили  Богдана Стојменовић, Милан Милојковић и Огњен Бркић, а њихови ментори су били професори Ана Поповић и Владан Арсовски.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ЕНДИЈУ МАРИЈУ ЛИЦЕ У МОДРИЦАМА, ОГЛАСИО СЕ: Мука ми је од свега, ја сам људско биће! Молим вас - оставите ме на миру (ВИДЕО)