БРАНКО УЗЕЛАЦ, ЗА "НОВОСТИ", О ПОСЕТИ ЂОКОВИЋУ У АУСТРАЛИЈИ: Увек смо уз Новака
БРАНКО Узелац, Србин који живи у Аустралији, попут свих његових сународника воли Новака Ђоковића и навија за њега, а једанпут годишње има прилику да ужива у његовим мајсторијама.
Ни 2021. неће бити изузетак, с тим што је ситуација са вирусом корона значајно отежала приступ тенисерима у Аделејду и Мелбурну (ту проводе карантин).
Али, Узелца, као и многе друге Србе који су желели да виде Новака, није спречила ни широка лепеза рестрикција. "Нацртао" се испод балкона Ђоковићеве хотелске собе заједно и са ћерком певао песму "Тамо далеко", чиме је изазвао одушевљење и захвалност најбољег играча планете и показао му да није сам, чак и када је "закључан" у карантину.
- Пратимо Новака већ дуго, идемо да навијамо скоро сваке године на Аустралијан опен. Моја ћерка и ја, заједно са женом и сином смо имали прилику већ да се упознамо и причамо са њим - рекао је Бранко за "Новости".
Иначе, Новак ће у ноћи између петка и суботе, око 3.30 ујутру, одиграти и први меч у 2020. и то егзибиционог типа са Јаником Синером у Аделејду.
Препоручујемо
ОНИ СУ НОВАКУ ПЕВАЛИ "ТАМО ДАЛЕКО": Хтели смо да му покажемо да га волимо и поштујемо! Хвала му...
28. 01. 2021. у 09:46 >> 09:46
НОВАКА ЈЕ ОСТАВИЛА ЗАТЕЧЕНОГ: Абориџинка спремила поклон Нолету, њене речи су га гануле (ФОТО)
27. 01. 2021. у 18:25 >> 18:33
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (1)