ДА ЛИ ЂОКОВИЋ ЛАЖИРА ПОВРЕДУ? Јавио се Матс Виландер и разочарао многе
Српски тенисер Новак Ђоковић у петак игра за 10. финале на Аустралијан опену, али не престају зли коментари на његов рачун.
Власник 21 гренд слем титуле је недодирљив и са повредом, а многи то не могу да му опросте. Наравно, има оних који размишљају здраворазумски и подржавају нашег аса на путу до рекордне титуле.
Протеклих дана, многи су га нападали како лажира повреду задње ложе, али Швеђанин је рекао да су то апсолутне бесмислице.
- Када чујете људе како причају о томе на негативан начин, питате се, шта то раде? Бесмислено је оптуживати некога за нешто тако - каже Матс.
Он је објаснио због чега све теорије о лажирању повреде падају у воду.
- Пре свега, нема шансе да као играч желите да дате неком до знања у свлачионици да сте повређени све док се стварно не повредите. Тако да су све те оптужбе о лажирању смешне. Што би губио енергију? То је за мене потпуно бесмислена расправа. То је Новакова ствар, сигурно осећа бол, наравно да је повређен, али може да игра тенис. То је једино важно - закључио је Виландер.
БОНУС ВИДЕО: ПЕЧАТ НАЈБОЉЕГ: Које рекорде јури Новак Ђоковић
Препоручујемо
АУСТРАЛИЈА ПРЕТИ НОВАКУ ЗБОГ РУСИЈЕ: Потез Срђана Ђоковића разбеснео "кенгуре"
26. 01. 2023. у 09:02
НОВАК САЗНАО ТЕРМИН МЕЧА! Ево када Ђоковић игра полуфинале Аустралијан опена
26. 01. 2023. у 07:59
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (1)