УКРАЈИНКА ПРОПУШТА РОЛАН ГАРОС: Треба ми времена да се смирим и будем спремна да играм
УКРАЈИНСКА тенисерка Елина Свитолина донела је одлуку да не игра на Ролан Гаросу.
Разлог за одустајање је тај што 27. играчица планете није спремна због менталног стања да наступи на Отвореном првенству Француске.
- Нажалост, нећу играти на Ролан Гаросу. Ову одлуку сам донела пре неколико дана - истакла је Свитолина и додала:
- Битно ми је да узмем довољно времена да се смирим и спремим.
Ипак, она ће бити у Паризу, али као подршка супругу Гаелу Монфису.
- Подржаваћу га на сваком кораку, али наступ је сасвим друга ствар. Имате притисак, имате притисак од себе, желите да играте добро, али када нисам 100 посто, веома је тешко за мене да будем на најбољем нивоу.
Истакла да је неколико тешких месеци иза ње.
- Било је то неколико тешких месеци за мене да се носим са свиме што се дешава, а наравно да повратак моје породице у Украјину такође има велики утицај. Тако да је за мене заиста било неколико тешких месеци да се ментално носим са свиме. Због тога сам одлучила да је за мене боља одлука да узмем времена како би ми се све слегло - закључила је Украјинка.
Подсетимо, Ролан Гарос се игра од 22. маја до 5. јуна.
БОНУС ВИДЕО: Новак Ђоковић није међу троје тенисера с највећом зарадом у 2021.
Препоручујемо
ЗВЕЗДА НЕ ИДЕ ДАЛЕКО ОД БЕОГРАДА: Црвено-бели одредили где ће се спремати за нову сезону
13. 05. 2022. у 11:39
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)