БИВШИ ТРЕНЕР ПАНАТИНАИКОСА КУПИО КЛУБ: Рик Питино узео Ортез
ПИСАЛО о томе да би Сијетл поново могао у НБА лигу. Заговорник те идеје био је некадашњи тренер Панатинаикос Рик Питино, који је сада купио француски кошаркашки клуб Пау Ортез.
Селектор Грчке је потврдио у разговору за грчку "Газету" да је желео да врати град некадашњих Суперсоникса, као и то да је купио Пау Ортез.
- Део сам групе која је тражила начин да врати Сијетл у НБА, али сам предложио својим сарадницима да прво купимо неки европски клуб како бисмо стегли неопходно искуство. Имали смо неколико опција, а Ортез се показао као најбоља. Део овог тима је и мој бивши играч, сада колега, Џамал Мешбурн. За сада је моја улога консултантска, док други људи воде рачуна о пословном делу - рекао је Питино.
Грке је занимално зашто се није одлучио за куповину "зелених" из Атине, с обзиром на то да је био тренер Панатинаикоса.
- Ја сам селектор националног тима, тако да морам бити неутралан - истакао је стратег Ајона колеџа.
Подсетимо, Ортез је један од најтрофејнијих француских клубова са девет титула националног првака.
Запратите Новости спорт на Фејсбуку
Препоручујемо
ПЛЕЈМЕЈКЕР НАПУШТА ПАРТИЗАН: Црно-бели близу растанка са Американцем
21. 01. 2021. у 17:30
РАДОЊИЋ ПРЕД КАТАЛОНЦЕ: Барселона у овом тренутку најтежи могући противник
21. 01. 2021. у 14:21
РЕАЛ УЗИМА ЗВЕЗДИ ЛОЈДА: Шпанска Марка открила паклен план Мадриђана
21. 01. 2021. у 13:02
ЗАСТРАШУЈУЋЕ! Загубио је добитни тикет, а када је пронашао оног ко га је "подигао" запалио му је кућу (ВИДЕО)
"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.
28. 12. 2024. у 10:05
ЧАСТИО СЕ ЗА НОВУ ГОДИНУ: Гранит Џака дошао у Србију
Један је од најомраженијих фудбалера међу Србима. Али баш он, Гранит Џака, на територију Србије је дошао.
31. 12. 2024. у 19:42
ИСТИНА О СЛАНИНИ И СВИЊСКОЈ МАСТИ: Стручњаци откривају - шта заиста једемо
ТРАДИЦИОНАЛНЕ намирнице попут свињске масти, сланине и лука заузимају посебно место у кулинарској традицији многих регија, посебно на овим просторима.
31. 12. 2024. у 15:10
Коментари (0)