БОМБА НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ!!! Дејан Радоњић нови тренер Звезде

Novosti online

24. 12. 2020. у 17:03

ЛОШ старт сезоне могао би да кошта тренера Сашу Обрадовића посла на клупи Црвене звезде, а према писању портала РСБ његова замена биће трофејни стручњак Дејан Радоњић?

БОМБА НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ!!! Дејан Радоњић нови тренер Звезде

Фото: Драгана Стјепановић

Клуб се није званично огласио, а најава Радоњићевог повратка изазвала је одмах бројне реакције навијача на друштвеним мрежама.

Радоњић је Звезду водио до три титуле АБА лиге, три титуле домаће лиге и историјског успеха у Евролиги – пласмана у плеј-оф. На Малом Калемегдану је остварио историјске резултате и постао најуспешнији тренер у клупској историји.

Потом је две године водио Бајерн до прошле зиме и иако је било назнака да ће се вратити прошлог лета, тада је на клупу сео Саша Обрадовић, али та сарадња није донела оно што су обе стране очекивале.

Он је у првом мандату предводио црвено-беле од 2013. до 2017. године.

Радоњић је најуспешнији тренер клуба са Малог Калемегдана у историји. Водио је Звезду до четвртфинала Евролиге.

То је било у сезони 2015/2016 када је црвено-беле у три утакмице избацио каснији шампион, московски ЦСКА.

Две године раније водио је последњег шампиона јадранске лиге до полуфинала Еврокупа, где је заустављен од Уникса.

Осим тога Звезда је под његовом командом прекинула Партизанову доминацију, освојила три титуле првака Србије, три пехара АБА лиге, три Купа Радивоја Кораћа.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТАКО ТО РАДИ НИКОЛА ЈОКИЋ: Трипл-даблови се нижу као од шале, Денвер поново личи на озбиљну екипу

ТАКО ТО РАДИ НИКОЛА ЈОКИЋ: Трипл-даблови се нижу као од шале, Денвер поново личи на озбиљну екипу

ДОМИНАЦИЈА Николе Јокића НБА лигом наставља се три сата после поноћи када Денвер у "Бол арени" буде угостио Мајами у репризи финала из 2023. године.

08. 11. 2024. у 12:20

Коментари (3)

ТАЈНА КВАЛИТЕТА КАФЕ: Бенефити од зрна до шољице